Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , mam problem ze światłami STOP w lampach ,podczas włączonych swuatel tylko STOP na klapie się zapala. Jak wyłączę światła to STOP-y działają w lampach , nie wiem gdzie szukać przyczyny . Pacjent 520d F11
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie masz czasem dokodowanego doświetlania zakrętów halogenami przeciwmgielnymi?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No to wróć do oryginału i bedziesz miał stop.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie ma opcji że działały z doświetlaniem.
Opublikowano
Ja mam F11. Zrobiłem niedawno kodowanie świateł przy skręcie i stop w pełni działa.

Potwierdzam, da się nawet był o tym temat. Ale Ci co nie mają i tak dużo nie tracą, bo preciwmgielne są kiepskie...

Retrofity: 2VB - TPMS (RPA -> RDC); 302 - alarm; 5AC - HBA; 5AS (Driving Assistant: LDW+FCW); 5AS -> 5AT (Driving Assistant Plus: ACC+LDW+FCW); 5AR - TJA; 6UK+5A3 - NIVI3 + Targeted illumination
Opublikowano
Tu się nie zgadzam, w LCI ledowe przeciwmgielne są całkiem całkiem, na pewno lepsze niż halogeny. W nocy widać wyraźną różnicę, sam nie używam do doświetlania bo mam w głównym reflektorze ale gdybym nie miał to z pewnością bym sobie włączył by przeciwmgielne doświetlały zakręty.

spacer.png