Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zapach świetny, mam i używam. Natomiast polecam najpierw pokazać go drugiej połówce, aby uniknąć niepotrzebnych kłótni jak wsiądzie i pierwszy raz poczuje :D
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Długo się wahałem, ale wybór padł na Ori M Performance - dyfuzor czarny połysk + carbon.

511d5d0477f8ec04.jpg

Też mam dyfuzor w karbonie i musze przyznać że nie żałuje ani złotówki, piekielnie dobrze wygląda i odświeża opatrzony już troszkę tył auta.

Powiem ci że te felgi to masz przepiękne… Gratuluje!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Dziękuję :)

Foto z założonym dyfuzorem:

8ee5a535e72d125e.jpg

No i teraz prawilnie wygląda. Myśle jeszcze nad wydechem ale tak aby nie stracić gwarancji, myślałeś o tym?

Opublikowano
Dziękuję :)

Foto z założonym dyfuzorem:

8ee5a535e72d125e.jpg

No i teraz prawilnie wygląda. Myśle jeszcze nad wydechem ale tak aby nie stracić gwarancji, myślałeś o tym?

Mi to auto przypłynęło z wyciętą końcową puszką - gada potężnie :D Nic więcej nie kombinuję, chcę tylko z czasem wrzucić końcówki 2x2, podobają mi się carbonowe z wycięciem na grawer ///M

Opublikowano
Link zamieszczałem wyzej. Dużo lepiej to wyglada niż te trapezy. Gdyby jeszcze przez trapezy nie było widać ziemi pod autem, to by się broniły…
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Kupował ktoś dywaniki gumowe oryginalne od dealera? Warto? I czy warto zapłacić więcej do tych w wersji floor liner? Będę niebawem kupował i nie wiem czy 1000zl za dywaniki to nie przegięcie pały
Opublikowano
Kupował ktoś dywaniki gumowe oryginalne od dealera? Warto? I czy warto zapłacić więcej do tych w wersji floor liner? Będę niebawem kupował i nie wiem czy 1000zl za dywaniki to nie przegięcie pały

Poszukaj na allegro, ja kupiłem od dealera za mniej niż 500zł za komplet. A co do tego czy warto, to logo ładnie wygląda, ale nie zauważyłem żeby były lepsze od tych co miałem w poprzednim samochodzie i które kosztowały 150zł.

Opublikowano

Poszukaj na allegro, ja kupiłem od dealera za mniej niż 500zł za komplet. A co do tego czy warto, to logo ładnie wygląda, ale nie zauważyłem żeby były lepsze od tych co miałem w poprzednim samochodzie i które kosztowały 150zł.

Do mnie wczoraj wlasnie doszly te: https://allegro.pl/oferta/dywaniki-przod-bmw-g20-nr-51472473238-12692414498

Zamawiam tez na tyl w przyszlym tygodniu bo fajnie zrobione, wygladaja elegancko i sa calkowicie niewarte swojej ceny :)

Opublikowano
Whats-App-Image-2022-11-04-at-15-20-17.jpg

Zimowe koła na grafitowych felgach.

Akurat dziś byłem w serwisie i stały takie same za 15k, powiedz za ile udało ci się je wyhaczyć ?

Opublikowano

Akurat dziś byłem w serwisie i stały takie same za 15k, powiedz za ile udało ci się je wyhaczyć ?

Katalogowo były po 18 950, po rabacie kosztowały mnie 13 900. Pod koniec sierpnia.

Opublikowano (edytowane)

Mam takie 19 cali za 12 na sprzedaż z oponami zimowymi, cały niemalże nowy komplet

Edytowane przez czarnyyyy
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A to nie są BMW 18” M Performance Y-Spoke 554M? od f40/f44? ten komplet można było kupić za 7/8 tys nowy na olx jeszcze miesiąc temu.

Edit: jeśli to to https://sklep.autofus-group.pl/pl/p/Kola-zimowe-BMW-19-M-Performance-Y-Spoke-898M-Seria-3-G20G21%2C-4-G22G23-36115A23FE3FE4/1393 to jakoś na małe wyglądają jak na 18".

Opublikowano
A to nie są BMW 18” M Performance Y-Spoke 554M? od f40/f44? ten komplet można było kupić za 7/8 tys nowy na olx jeszcze miesiąc temu.

Edit: jeśli to to https://sklep.autofus-group.pl/pl/p/Kola-zimowe-BMW-19-M-Performance-Y-Spoke-898M-Seria-3-G20G21%2C-4-G22G23-36115A23FE3FE4/1393 to jakoś na małe wyglądają jak na 18".

Ciemna felga zawsze bedzie wygladac na mniejszą :) Taki 'urok'