Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Padl mi modul TMS w lewej lampie. Zalozylem zamiennik, przeprowadzilem adaptacje w ISTA D i niby wszysztko dziala ale kierunkowskaz mruga z inna czestotliwoscia niz cala reszta. Modul (ten nowy) wymienilem na kolejny i sytuacja ta sama. Przelozenie go do prawej lampy powoduje przeniesienie problemu na druga lampe czyli raczej modul. I teraz pytanie, czy trzeba go jakos inaczej kodowac, np ISTA P? Nie mam pojecia gdzie moze byc problem. Nr modulu jaki wyciagnalem to 7269531 natomiast firma wyslala mi 7316217 mowiac ze to po prostu nowsza numeracja. Dodam ze oznaczenia H: XXX sa inne na obu modulach (zepsutym i zamienniku).

Jest ktos w stanie cos podpowiedziec?

Pozdrawiam!

Opublikowano
No sam sobie odpowiedziałeś na pytanie haha moduł jest zły nie te numery proste musisz zamówić takie jakie masz wtedy będą poprawnie działać
Opublikowano
No wlasnie nie do konca. RealOEM podaje ten z koncowka 217. Wymienilem go juz trzeci raz, tym razem na taki numer jak mialem (swoja droga wygladaja identycznie) i sytuacja jest taka sama.
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 rok później...