Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja stałem przed podobnym wyborem. A konkretnie między GLE 580, a X5 M50i.

Finalnie padło na BMW. Czas oczekiwania krótszy i wizualnie z zewnątrz bardziej mi sie podoba.

Tak się prezentuje moja konfiguracja:

https://webfrontend.evecp.bmw.cloud/30f0e71

ładna

jaki czas oczekiwania obecnie?

ile rabatu dostałeś na nią?

Z racji tego, że wspólnik zamówił nową X7 M60i oraz Mini'aka dla syna to mamy dobre rabaty w BMW. Ja na swoją dostałem 13% rabatu. Produkcja planowana na wrzesień, dostawa koniec listopada/grudzien.

Ja nastawiam się bardziej początek przyszłęgo roku. Ale chce się miło zaskoczyć ;-).

Mega żałuję tylko, że nie można mieć domykania drzwi. Mega mi na tym zależało, ale to jest zarezerwowane tylko dla 7er i X7. ehh. Na SQ8/SQ7 oczekiwanie rok, a rabat tylko 6 % wiec stwierdziełem, niech mnie cmokną w pompkę. To samo z GLE.

• 2 lata później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nawet jeśli, to na pewno nie takie fajne 😉

• Lubię to 1

Pierwsze prawdziwe M, do tego kombi

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d; G05 M60i)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
3 godziny temu, maciek_w napisał(a):

Nawet jeśli, to na pewno nie takie fajne 😉

Jaka marka takie forum🫠

Opublikowano (edytowane)

Miałem okazję przejechać się GLE 53 AMG i muszę przyznać dźwięk robi wrażenie. Brzmi zdecydowanie lepiej niż 40i od BMW. Jechałem wersją Coupe i naprawdę wygląda świetnie – dynamicznie, z charakterem. Za to klasycznego GLE raczej bym nie kupił. Ten tył… wygląda, jakby projektant miał 5 minut do spotkania z zarządem, więc dokończył szkic na kolanie – i tak już zostało.

btw da się coś zrobić z tym wydechem w 40i, żeby to jakoś brzmiało?

Edytowane przez Roberto1