Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 800
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Prostym przykladwm jest dealer Sikora ktory robi promo na wymiane oleju miedzy okresami i dynamiczna skrzyni at.

Dzięki za info ja odbieram w Mikołowie u Sikory to podpytam o temat i dam znać na forum

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie jest... dojechała, czeka na odbiór u dealera.

Gratuluję :cool2: patrząc na niebieskie lasery w połączeniu z tymi felgami , można się nabrać że to elektryk :wink:

Opublikowano

Udało się zweryfikować czy stan wyposażenia czy jest klapa elektryczna?

Panowie jest... dojechała, czeka na odbiór u dealera.

img-20220218-093047-resized-20220218-094209613.GImzUky

b216c284d8537.jpg.html

https://zapodaj.net/b216c284d8537.jpg.html

Zamówienie koniec sierpnia 2021 z zaznaczeniem że produkcja ma być 2022

Początek stycznia 2022 Sygnał o restrykcjach (HK i klapa elektryczna - rezygnacja z mojej strony - możliwe przeniesienie produkcji na wrzesień 2022) i informacja że produkcja przewidziana na 3-4 tydzień stycznia

Dziś informacja że auto stoi u dealera jeszcze załatwienie papierów i za około 1,5 tyg odbiór

Nie wiem jeszcze czy klapa elektryczna - weszła czy nie - mam mieć więcej zdjęć w poniedziałek i nr VIN

Opublikowano
Hi. Mial ktos sutuacje? Stat 112 poczym wpada na restrykcje. Koszmar

Ja tak miałem 2 razy.

Najpierw w lipcu, potem we wrześniu. Aż w grudniu się wyprodukowało.

Ze 112 na 105 spadało.

Opublikowano

Niestety ani HK ani elektrycznej klapy nie ma. No nic będę musiał jakoś z tym żyć albo doposaże klapę w przyszłości..

Patrząc na posty ile ludzie czekają na odbiór to w moim przypadku wszystko zgodnie z terminem się udało.. więc myślę że mam duży powód do zadowolenia..

• Moderatorzy
Opublikowano
Tak płaczecie nad HK, że aż mnie brzuch ze śmiechu boli. Żadna strata. Albo B&W albo jedźcie do pierwszego lepszego warsztatu car audio i dostaniecie 5x lepszy zestaw niż plastikowy i tandetny Harman karton.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak płaczecie nad HK, że aż mnie brzuch ze śmiechu boli. Żadna strata. Albo B&W albo jedźcie do pierwszego lepszego warsztatu car audio i dostaniecie 5x lepszy zestaw niż plastikowy i tandetny Harman karton.

Jakość dźwięku czy głośność to nie wszystko.

No ale ..

Opublikowano
Dzisiaj dojechało 540xd dla pracownika - HK jest, heaud-up jest, klapa z nogi jest, ładowarka ind jest, wentylacja foteli jest , itd itp

Kurde, ale zdążyłeś przed wojną na Ukrainie

https://europe.autonews.com/automakers/bmws-european-production-takes-big-hit-ukraine-crisis-supply-disruption

BMW is pausing production in its factories in Germany and other European countries because of supply bottlenecks.

(BMW wstrzymuje produkcję w swoich fabrykach w Niemczech i innych krajach europejskich z powodu ograniczeń w dostawach.)

https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/unternehmen/ukraine-krieg-legt-autoproduktion-in-deutschland-lahm-17843598.html

Sowohl BMW als auch Volkswagen kündigen Produktionsstillstände an. Grund ist der Mangel an Bordnetzen.

(Zarówno BMW, jak i Volkswagen zapowiadają wstrzymanie produkcji. Powodem tego jest brak systemów okablowania)

BTW - kiedy zamawiałeś / ile czekałeś?

Opublikowano
Dzisiaj dojechało 540xd dla pracownika - HK jest, heaud-up jest, klapa z nogi jest, ładowarka ind jest, wentylacja foteli jest , itd itp[

Czy udalo sie porownac z obecnym 540i jakie odczucia?

Opublikowano
Witam, posiadam datę produkcji G30 lci na 14 tydzień 2022. Czy ktoś się orientuje czy mogę jeszcze zmienić kolor? Z góry dzięki za odpowiedz :)
Opublikowano
Witam, posiadam datę produkcji G30 lci na 14 tydzień 2022. Czy ktoś się orientuje czy mogę jeszcze zmienić kolor? Z góry dzięki za odpowiedz :)

Zapytaj dealera. Możliwe, że tak

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do tej pory status111 i termin 13 tydzień roku , obecnie 105 bez daty produkcji :(
Opublikowano

NIe straszmy takimi informacjami, w wątku serii 3 wypowiedział się koelga któy pracuje w jednej z niemieckiej fabryk.

Było czasowe wstrzymanie (chyba 2 tygodnie) produkcji, od 21.03 ruszaja wszytskie fabryki w DE.

Dla przykłądu było też info, że fabryka w Lipsku, ograniczyła produkcję, a nie ją wstrzymała.

-edit

Poniżej artykuł potiwerdzajacy ten fakt:

https://www.bmwblog.com/2022/03/17/bmw-production-germany-fully-resumed-march-21/

BMW THE1 F40 120d - M Sport, Skyscraper Grey (2022)

Odebrany! https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=229&t=395918

icon1.png

Opublikowano

Niestety nie mam możliwości śledzić wszystkich wątków i wypowiedzi, a wklejenie linka z przytoczeniem nagłówka było po prostu podzieleniem się artykułem sprzed jednego dnia, który przeczytałem.

Bardzo dobra wiadomość, o której piszesz :)