Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i po ponad pół roku czekania, stałem się szczęśliwym posiadaczem tej oto niemieckiej maszyny :mrgreen:

Przesiadłem się z F31 325d. Spadek mocy odczuwalny, ale w założeniu X3 nie miało być demonem prędkości a przyjemnym autem do jazdy z najbliższymi :norty:

Z pierwszych zaskoczeń - nabrałem wszystkiego, a zapomniałem o radiu z CD :duh: :duh: :duh:

Tak też będzie co doposażać :twisted: :twisted: :twisted:

0ca410fe4d8a3.jpg

d1c01421b0edc.jpg

72e381a39395d.jpg

a637d72dd25b5.jpg

1ae74e5c30f6c.jpg

81d0d8c5b8d5d.jpg

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Piękna konfiguracja, gratuluję :!:
Opublikowano
A co było nie tak z F31, że tak błyskawicznie się go pozbyłeś?
Opublikowano
A co było nie tak z F31, że tak błyskawicznie się go pozbyłeś?

Błyskawicznie? Samochód kupiłem „na chwile” a jeździłem nim 2,5 roku. Przez te 2,5 roku zrobiłem nim prawie 100k km. Świetny samochód to był/jest :mrgreen: no i przekonał mnie do marki. Wcześniej preferowałem Volvo :lol:

Opublikowano

Pomyliłem roczniki, myślałem że 1.5 roku :D

Tak czy siak to nie jest "byłem zadowolony z samochodu" - u mnie jak auto jest dobre to zostaje co najmniej ze 6-7lat :P

Opublikowano
Ja je kupiłem używane i przerobiłem na LCI. Samochód był z 2014r i już do 300k dobijało. Śmiało można było nim jeździć bo zrobiłem rozrząd, egr, magiel, małe turbo, cały czas był serwisowany w ASO itp, ale uznałem, ze sprzedaje dwa (miałem f31 i v40 cross country) i kupuje jeden uniwersalny :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Piękne auto :cool2:

Idealne do takiego wypadu. Udanego wypoczynku :)

Benzyna zamiast krwi...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pyknęło pierwsze 10k km i wpadły pierwsze mody.

Oklejony cały środek folią (wszystkie dekory, wyświetlacze itp) i przyciemnione przednie lampy i halogeny, próg załadunkowy, wnętrza klamek itp. Czekam jeszcze na tylne lampy :mrgreen:

Jednym się pewnie spodoba, innym nie. Mi bardzo :lol:

5e7350f3f807f.jpg

c515b08f318c9.jpg

05b0a5ac669f0.jpg

4afbfb3a687f1.jpg

Opublikowano
Zamiast przednich lamp z zewnątrz, lepiej oklejać ich środek. Nie tracą wtedy homologacji ;) Co do wyglądu, mi też się podoba np. przednia szyba 100% czarna, ale auto musi też być funkcjonalne :P
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
lepiej oklejać ich środek. Nie tracą wtedy homologacji

tracą tylko szczelność :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przyciemnione lampy dodają charakteru, szczególnie do czarnego lakieru.

Mi się podoba.

Kolejne jakieś zmiany będą?

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Czekam na przyciemnienie lamp z tylu, bo ta folia co mieli jak byłem teraz to moim zdaniem była przy ciemna.

Na pewno wydech chciałem jeszcze zmienić, końcówki w sensie. A tak to raczej nic :-) chyba ze coś mi wpadnie w oko :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Umieść proszę zdjęcia po zmianach, bo jestem ciekawy, jak będzie ten tył wyglądać.
Benzyna zamiast krwi...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oklejony cały środek folią (wszystkie dekory, wyświetlacze itp) i przyciemnione przednie lampy i halogeny, próg załadunkowy, wnętrza klamek itp. Czekam jeszcze na tylne lampy :mrgreen:

Wygląda super. Zauważyłeś różnicę w świetle podczas nocnej jazdy? Czy nie ma żadnej różnicy?

Opublikowano

Wygląda super. Zauważyłeś różnicę w świetle podczas nocnej jazdy? Czy nie ma żadnej różnicy?

Absolutnie. Zrobiłem na przyciemnionych reflektorach trasę Lublin - Danilovgrad - Lublin i normalnie mi się jechało. Jedyne co mnie denerwuje to head up przy zmęczonych oczach ;-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W końcu udało się zrobić tył :mrgreen: Moim zdaniem trochę przy ciemno, ale może się przyzwyczaję :twisted:

232fe5362769a.jpg

6ff1edb9cba35.jpg

dd2fe5c20672c.jpg

Piotrek, jaki to kolor - czarny, czy ten szary sophisto? Ja zamówiłem właśnie X3 LCI w podobnej konfiguracji kolorystycznej, tzn. z reflektorami shadowline i czarnym grillem i wg mnie wygląda kozacko.

• 2 tygodnie później...