Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, macste napisał(a):

812 superfast tak ma. Ponoć i tak już bardzo ucywilizowane i w trasy.

Ma tryb wet, który muli silnik oraz reakcje na gaz. Wtedy można tym jeździć, aczkolwiek tras się nie jeździ. Ferrarka bardzo traci na wartości ze względu na przebieg. 

Opublikowano (edytowane)

Typowe auto zeby do salonu wsadzic i gosciom pokazywac? 😉

image.jpeg.2f6517d03a2770f2597d976771043af0.jpeg

Edytowane przez Ratm
  • Lubię to 1

Sorry za brak polskich znakow ale mi sie nie chce ALT naciskac

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
14 godzin temu, GrzegorzKo napisał(a):

Ja miałem przyjemność przez pewien okres czasu takie cudo oglądać. Jak gość raz odpalił, to V8 nie ma podjazdu 😀 Z tego co słyszałem, zabardzo nie da się tym jedzic na codzień. Wszyscy się chcą ścigać, a dodanie gazu na trybie sportowym zrywa odrazu przyczepność. 

Screenshot_20250220_193127_Gallery.jpg

przygarnąłbym 😛 jeszcze kupić pół biedy ale dobrze potem serwisować i ubezpieczyć to pewnie sajgon ... 

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
18 godzin temu, GrzegorzKo napisał(a):

Przecież RWD masz w M3, ale rozłączane. Wiadomo masa większa samochodu niż zwykle RWD, ale możliwości wyboru napędu to jest genialna sprawa. 

tak, tak , wiem ale póki co nie za często to robię , czasami w lato , dziwne dla mnie jest że jak mierzyłem czas to pamiętam że 100-200 robiło taki sam czas na 4x4 czy rwd , dziwne bo niby załączone 4x4 inaczej przenosi moc i ciut zamula auto... 

male-bmw-2.png
Opublikowano
1 godzinę temu, wehyr napisał(a):

tak, tak , wiem ale póki co nie za często to robię , czasami w lato , dziwne dla mnie jest że jak mierzyłem czas to pamiętam że 100-200 robiło taki sam czas na 4x4 czy rwd , dziwne bo niby załączone 4x4 inaczej przenosi moc i ciut zamula auto... 

A to nie jest kwestia sprzęgła wielopłytkowego jak robisz kick down przy takich przyspieszeniach to i tak idzie 100% na tył? 

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
2 godziny temu, GrzegorzKo napisał(a):

A to nie jest kwestia sprzęgła wielopłytkowego jak robisz kick down przy takich przyspieszeniach to i tak idzie 100% na tył? 

jestem laikiem więc zapewne masz rację 😄 ale z drugiej strony nie do końca , przy 100km/h przy kick down na mokrym koła by traciły przyczepność przy rwd a tu nie tracą 

male-bmw-2.png
Opublikowano
5 godzin temu, wehyr napisał(a):

jestem laikiem więc zapewne masz rację 😄 ale z drugiej strony nie do końca , przy 100km/h przy kick down na mokrym koła by traciły przyczepność przy rwd a tu nie tracą 

A wyłączyłeś wszystkie systemy? 

• Lubię to 1
Opublikowano
15 godzin temu, Ratm napisał(a):

Typowe auto zeby do salonu wsadzic i gosciom pokazywac? 😉

image.jpeg.2f6517d03a2770f2597d976771043af0.jpeg

Auta do salonu nie zmieściłem, ale silnik się udało 🙂

image.thumb.jpeg.38df0059a87171539491136f7e5792c7.jpeg

• Lubię to 2
  • Haha 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano