Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To jedz do serwisu, oni Ci dopasuja nakladke. Bo chyba mozna je doklupic, jesli miales oryginalne sruby zabezpieczajace.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Witam,

z tego co wiem to jest ok. 1/1000 lub 1/2000 wariacji na temat nasadki na śrubę (jak dzwoniłem do BMW tak mi powiedzieli). Ja jak kupiłem swoje BMW też na to nie zwróciłem uwagi i musiałem przecinakiem odkręcić.

...tylko BMW
Opublikowano
Mozesz jeszcze jechac do magika mechanika, takiego co robi wszystko, on niszczac tte sruby powinien to odkrecic

Opublikowano
z tego co wiem jest czterdziesci pare wzorów,ale zeby wiedziec jaki masz musisz odkręcić srube,bo na niej jest wybity numer, ale to nie mozliwe jak nie masz klucza i kołko się zamyka.Miałem ten sam problem i kupiłem tak na pałe dowolny wzor z tych orginalnych bmw,oczywiscie nie pasował,ale młotkiem wbiłem go w jedną i odkręciłem,następnie wyciągnełem go ze sruby i tak odkręcałem następne i udało się odkręcić wszystkie.
Opublikowano
Witam szukam pomocy jak tu odkrecic koło lub zdobyć adapter do śruby zabezpieczającej gdzie go moge zdobyc. Pomocy

Mozna nawiercic (szlifierką) rowek i odkrecac srobokretem + mlotek, mozna Przyspawac klucz, mozna tez nabic dobrą nasakdę i powinno pojsc

Xdrive

Koder

Opublikowano
Witam. Kiedyś też miałem ten problem. Podjedż na rumuńską {Frąckowiak} tam tobie dobiorą- 5minut. Mojego wzoru nie mieli na miejscu więc odkręcili mi śruby i po kilku dniach odebrałem zamówioną przez nich. To było już dość dawno ale spróbuj. Chyba że masz bliżej do innego serwisu BMW.
Opublikowano

W ASO zapłaciełem za nasadkę 20 zł i po problemie.

Jest około 40 wzorów podjedź autem to Ci dopasują

Titansilber metallic

http://img344.imageshack.us/img344/9427/328wp0.jpg

Opublikowano
śrubokret jest thebest wiecej takich geniuszów hahahaha

Napisał "śrubokręt + młotek", nie znacie tej metody?

Opublikowano
No i udałem sie dzis do Aso wzieli skrzyneczka ze wzorami i znależli magiczny numerek 12 i zamówiłem nasadkę. Bedzie jutro za 19 zyga. Z góry wszystkim dziekuje za rady.
Opublikowano
Witam szukam pomocy jak tu odkrecic koło lub zdobyć adapter do śruby zabezpieczającej gdzie go moge zdobyc. Pomocy

Mozna nawiercic (szlifierką) rowek i odkrecac srobokretem + mlotek, mozna Przyspawac klucz, mozna tez nabic dobrą nasakdę i powinno pojsc

Bo padne, srobokretenm to se mozesz najwyzej spuscic powiewtrze w kole.

Opublikowano

muj kolezka to takim srubokrecikiem od zegarmistrza odkrecal ale mu sie nie udalo.Co za cietwierz.Oby takich jak najmniej beemki kupowalo.

A taki inny kolega to scyzorykiem podwadzal i co.... jak myslicie -udalo sie czy nie?

te gusta conducir? BMW