Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratka

http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_og=5823295&id_region2=9&id_podrubryka=1&id_rubryka=1&marka=BMW&model=328&id_region=0&z_dnia=-1&cena_od=0&cena_do=25000&inte=on&gaze=on&biur=on&dzial=au&limit=20&ilosc_ogl=20&start=4&nr=70&key_unique=a80c41027dcb35bbe6c85da1cb34a852

lub allegro

http://allegro.pl/show_item.php?item=130541405

Zalezy mi na szybkim kupnie auta i chcialbym cos sie dowiedziec na temat w/w. Sprawa rozbija sie o to ze ja jestem w tej chwwili jeszcze w Irlandii i chcialbym sobie cos nagrac, bo wracam w środe i musze kupić auto. Moze ktos jest z Rzeszowa i kojarzy ten samochod? Z Góry dziękuję za odzew.

Opublikowano

witam , ja znam bardzo dobrze to auto- kiedys było moje. przodem była uderzona ale niegroznie - powierzchownie , malowana była dlatego ze wsadzałem jej koła z seri 5,7 czyli wystawały + konieczne poszezenie (taka uwczesna moda w niemczech - co w polsce nikt o tym wtedy nie myslał) a niema sensu malowac w łatki same błotniki wiec została polakierowana cała oryginalnym lakierem bmw ( zaden szajs np: lesonal ) jak wychodziła z moich rak była w idealnym stanie technicznym - podejrzewam ze jest tak do tej pory gdyz jezdzi tym autem osoba wybredna a zarazem zamożna. te wszystkie opinie typu : "podobno trup, ktoś już oglądał." pseudofachowcy moga zostawic dla siebie bo naprawde nie maja pojecia jak wyglada trup !!! jezeli ktos naprawde szuka dobrego auta to powinien je jechac obejrzec i zastanowic sie nad nim bo ciezko jest kupic takie auto - tak wyposazone - tak wygladajace - w przynajmniej dobrej kondycji mechanicznej.

ps; poza tym fatalane sa te posty typu " zna ktos to auto ?? " - moje zdanie ( niekoniecznie w przypadku tego auta ) chcesz kupic - jedz zobacz

jak ja kocham m-powery !!
Opublikowano
cena jest bardzo dobra - jeżeli ja miałbym kupować to pojechałbym oblookać
BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
Opublikowano (edytowane)
Miniuś jesteś synem "Bercika" ?? Edytowane przez KUJON

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

ps; poza tym fatalane sa te posty typu " zna ktos to auto ?? " - moje zdanie ( niekoniecznie w przypadku tego auta ) chcesz kupic - jedz zobacz

moze i są fatalne, ale jak dla mnie w tej chwili to jedyne wyjscie, nie takie proste w tej chwili jechac i ogladac - jakies 2500 km :roll: a w polsce bede dopiero za kilka dni. do tej pory moglby ktos to juz kupic, wiec chce sie zorientowac co to za auto przynajmniej. a noz poprzedni wlasciciel powie ze to wrak odwiniety od drzewa i co, szkoda nawet czasu, trzeba szukac innego. tak wiec chyba nie sa to jednak takie fatalne pytania.

no i oczywiscie dzieki za odpowiedz.

Opublikowano
Dokładnie jak pisze miniuś, trzeba pojechać oglądnąć i tyle, choć rzeczowe posty też są przydatne. A auto jak pisze miniuś należało kiedyś do niego, pamiętam cene 29 tyś zł, ale to już chyba 2 lata mineło.
Opublikowano
Miniuś jesteś synem "Bercika" ??

nie nie jestem :) ale lubie tego goscia :) to prawda ze to auto jego syna

Dokładnie jak pisze miniuś, trzeba pojechać oglądnąć i tyle, choć rzeczowe posty też są przydatne. A auto jak pisze miniuś należało kiedyś do niego, pamiętam cene 29 tyś zł, ale to już chyba 2 lata mineło.

heh , masz dobra pamiec ale nie dokonca :) cena za auto była 39 tys ;) a nie jest moje od 3 lat :( . powiem wam ze bardzo miło wspominam ten samochód - mi słuzył dobrze i tak chce go pamietac. mam gdzies na kompie jakies inne zdjecia - powiedzcie mi jak sie wkleja na forum ( i czy można w tym dziale ? ) to polukacie bo ladna z niej sztuka ( bynajmniej ja tak uwazam)

jak ja kocham m-powery !!
Opublikowano

ta cena lekko przesadzona chyba....

racja. moze i auto zadbane (choc po skorze nie za bardzo to widac) to cena jak na dzisiejsze realia z kosmosu.

To moje auto - cena jest makabrycznie przesadzona przyznaje ale za mniej jej nie oddam - mam jazde na E36 Cabrio - Kujon mnie zarazil :mrgreen: Jak sie trafi ktos napalony na samochod to auto oddam za tyle za mniej nie ma sensu bo troszke ja musialem dopicowac i zainwestowac. Nie chce wypchnac padliny od siebie , mnie sie tym samochodem dobrze jezdzi. O silnik prosze pytac Kujona jak pracuje :)

Opublikowano

zgadzam sie z mirolem - za dobry samochod trzeba swoje zaplacic .. ja swojej tez bym za czapke gruszek nie oddal ..

natomiast co do auta o ktorym mowa - jesli by bylo takie idealne to juz dawno by zostalo sprzedane bo cena juz od bardzo dawna jest conajmniej atrakcyjna ..

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

racja. moze i auto zadbane (choc po skorze nie za bardzo to widac) to cena jak na dzisiejsze realia z kosmosu.

O silnik prosze pytac Kujona jak pracuje :)

samochodem jeździłem osobiście ,technicznie to cieżko sie o coś czepić , mogę śmiało polecić, jeśli chodzi o cenę, no cóż , ja gdybym sprzedawał na dzień dzisiejszy np swoje cabrio to bym musiał wystawić taką cenę , że byście mnie pewnie zlinczowali :mrgreen: , bo takie są realia , jak ktoś nie jest handlarzem , tylko fanatykiem marki i dba o swój wóz prawie jak o swoją dziewczynę ;)

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

samochodem jeździłem osobiście ,technicznie to cieżko sie o coś czepić , mogę śmiało polecić, jeśli chodzi o cenę, no cóż , ja gdybym sprzedawał na dzień dzisiejszy np swoje cabrio to bym musiał wystawić taką cenę , że byście mnie pewnie zlinczowali :mrgreen: , bo takie są realia , jak ktoś nie jest handlarzem , tylko fanatykiem marki i dba o swój wóz prawie jak o swoją dziewczynę ;)

tak tylko auto to nie dom. trzeba sie liczyc ze spadkiem wartosci nawet jak sie serwisuje tylko w aso i dba jak o dziewczyne ;) oprocz tego liczy sie rocznik, przebieg, wypadkowosc, ilosc wlascicieli itp itd no i co najgorsze konkurencja sprowadzanych gratow przez handlarzy. niestety wiekszosc polakow woli zaplacic teraz 8 tys a potem przez rok jezdzic po mechanikach i wkladac w auto kolejne 8 albo i wiecej. a na zapalenca ktory bedzie chcial kupic e36 za taka cene mozesz czekac rok i go nie znajdziesz. przykre ale prawdziwe. nawet wsrod zadbanych aut sa widelki cenowe. jak ja kupowalem to ceny sie wachaly od 4 tys euro do 10 tys euro za 318 is z 96 roku.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano

tak tylko auto to nie dom. trzeba sie liczyc ze spadkiem wartosci nawet jak sie serwisuje tylko w aso i dba jak o dziewczyne ;) oprocz tego liczy sie rocznik, przebieg, wypadkowosc, ilosc wlascicieli itp itd no i co najgorsze konkurencja sprowadzanych gratow przez handlarzy. niestety wiekszosc polakow woli zaplacic teraz 8 tys a potem przez rok jezdzic po mechanikach i wkladac w auto kolejne 8 albo i wiecej. a na zapalenca ktory bedzie chcial kupic e36 za taka cene mozesz czekac rok i go nie znajdziesz. przykre ale prawdziwe. nawet wsrod zadbanych aut sa widelki cenowe. jak ja kupowalem to ceny sie wachaly od 4 tys euro do 10 tys euro za 318 is z 96 roku.

zgadzam sie z toba w 100% dlatego też nawet nie myśle o sprzedaży swojej niuni ;)

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

Opublikowano

zgadzam sie z toba w 100% dlatego też nawet nie myśle o sprzedaży swojej niuni ;)

Ja powoli juz sie lecze z tego - ciagle mam telefony od jakichs "BMW Wannabe" kolesi ktorzy mowia mi ze biora auto za 18 na co ja parskam smiechem i mowie ze chyba nie moje, na to oni mowia ze maja takie za 16 do kupienia wiec ja im kulturalnie mowie zeby poszli kupic to za 16 a mnie tylka nie zawracali :)

Mnie sie E36 jezdzi swietnie, popelnilem tylko jeden blad rok temu - kupilem coupe zamiast cabrio :)

Opublikowano
natomiast co do auta o ktorym mowa - jesli by bylo takie idealne to juz dawno by zostalo sprzedane bo cena juz od bardzo dawna jest conajmniej atrakcyjna ..

Wracając do tematu to zgadzam się z Kujonem. Auto dawno by się juz sprzedało gdyby było wszystko ok, bo na zdjęciach wygląda super.

Opublikowano

w niemczech stoi takie bmw , od pierwszego wlasciciela , z przebiegiem , 125tys , jest slicznota !!!! na nowych oponach , w koloze butelka perła metalik , silnik tak chodzi ze gdy ja ogladalem to chłopaki kazali mi ją zapalic podczas gdy juz chodziła :lol: (oczywiscie w gwarze ulicznym )

z klimatronikiem jest , ale jak kogoś interesuje to mogę mu ją przywiesc , tyle ze jest droga , bym musial za nią dostac tu na miejscu 4 tys euro i dojdą koszta rejestracji ! ale jest sliczna !!

tel 606322221

acha rok 1995 coupe , bez skóry, na oryginalnych alumach BMW