Skocz do zawartości

Mapy PREMIUM ROUTE NEXT LIVE EVO WAY MOTI BUSINESS MOVE HIGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzucał już ktoś link do Europe Way 2026-1 ?

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 429,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• A po jakiego grzyba uzywac specjalnych programów skoro i tak evo i reszta obsługuje exfat albo NTFS? Po co utrudniać sobie życie jakimis dodatkowymi programami? Skoro pod Windowsem zrobisz format i ta

• Wszystko oprócz NEXT East na Mega jest na pierwszej stronie, razem z torrentami. @bobwoj używam utorrrenta.

• Jack79
    Jack79

Wyszła mapa EVO 2026-1. Sciąga się. Jak tylko będze to wrzuce

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

? Jakieś trzy miechy temu. Na pierwszej stronie.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Remote Start w autach EU oraz USA benzynowych z BDC3.

Opublikowano
W dniu 18.01.2026 o 17:43, jasiuBMW napisał(a):

Wrzucał już ktoś link do Europe Way 2026-1 ?

Road Map Europe WAY 2026-1 (mega)

https://mega.nz/file/6KAwkbxY#hbKhwM7PtFv15WnBd1Lc51bY14islRA_KWADDDuJ7Zw

Road Map Europe WAY 2026-1 (chomikuj)

https://chomikuj.pl/Jack1979/BMW/BMW+Europe+WAY+2026-1

Road Map Europe WAY 2026-1 (torrent)

https://mega.nz/file/nQRjyDaC#dmZ6OJ08HA6lL9ErC5wRss_0mUs4xo6OnTWpL_UzHmk

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

@Grzesiu1302nawet BMW tego nie wie ?

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Ściągnąłem najnowszą mapę Road Map Europe Way do BMW 218d f46 z 2018r, rozpakowałem na pendrive i niestety wyskakuje mi komunikat: ,, Podłącz urządzenie USB z prawidłowym kodem aktywacyjnym''. Co w tym przypadku zrobić, może ktoś pomóc?

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

@monek potrzebujesz FSC. zapraszam z VIN, to ogarne.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Kurde to sa jakies jajca dzisiaj mija 5 miesiecy od ostatniej aktualizacji map Live. Nadal najnowsza wersja to ta z wrzesnia czyli 2025-4 ? Troche robienie ludzi w bambuko - ma namysli tych ktorzy wykupuja abonament na aktualizacje map. 

Opublikowano
  • Członkowie klubu

A co mają powiedzieć właściciele NBT, którzy mogą wykupić pakiet, ale aktualizacji map na te jednostki już nie ma? ? 
No ok, RTTI będzie ? i widget BMW Online ? 

330i coupe          335d xDrive
276218_2.png     1089970_2.png

Opublikowano

Mam nadzieję,że nie przeszli z live na tryb półroczny (aktualizacje 2x do roku).

Z tego co kojarzę - odstęp między ostatnia w danym roku, a pierwszą w następnym był największy w całym cyklu. Pewnie niedługo wrzucą nowy i będą co 2-3 miesiące następne wychodzić.

Opublikowano

Witam serdecznie, f31 lci mała nawigacja z mapami z 2015 roku , jak na foto. Nie posiadam usb w schowku. Czy mogę użyć tego w podłokietniku? Czy kod FSC bedzie mi potrzebny? Z góry dzięki za wskazówki. Pzdr.

PXL_20260221_114621504.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, outvec napisał(a):

Witam serdecznie, f31 lci mała nawigacja z mapami z 2015 roku , jak na foto. Nie posiadam usb w schowku. Czy mogę użyć tego w podłokietniku? Czy kod FSC bedzie mi potrzebny? Z góry dzięki za wskazówki. Pzdr.

PXL_20260221_114621504.jpg

USB w podłokietniku działa, nawigacja widzi aktualizację. Pomoże ktoś z kodem aktywacyjnym?

PXL_20260221_203509988.jpg

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

@outvec pisz VIN w wiafomosci

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Witam ! BMW G20 . Ściągnąłem z torrenta z linku z pierwszego posta mapę live 2025-4,wpakowałem na pendrive i mam taki komunikat jak na zdjęciach . Jack ,o co kaman ? ?

20260226_134055.jpg

20260226_134030.jpg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

No oczywiście potrzebujesz jeszcze plik z kluczem fsc. Jak masz ważną subskrypcję to lepiej ściągać przez ten program beemkowy. 

spacer.png

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Dzięki za info . Mam ważny pakiet connected drive z USA ,więc to chyba nie zadziała . W nim są niby aktualizacje map ,ale zdalne i poza tym pewnie USA .

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Nie . Poszła na jednorazowym kodzie z ASO .to było 1,5roku temu . Czyli muszę szukać tego kodu .

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

@kulfon3zaoraszam ogarne. Pidasz vin to zobacze co tam zosralo zrobione.

Opublikowano

Cześć,
Pobrałem z pierwszej strony 3 mapy, 2017 Move, 2024 Move i 2025 Premium, mam dwa auta f30 i f11 oba 2012rok, jedno małe CIC czyli champ2, drugie duże CIC professional, potrzebna pomoc w generowaniu FSC i ewentualnej pomocy, ktoś ma chęci? F30 niby ma dożywotnie aktualizacje ale nie mam wiedzy jak to sprawdzić :D

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

@eaglentjak ma wrzucony kod do auta to po prostu wsadzasz mapę i nie zapyta o niego tylko zacznie aktualizować. Pamiętaj że CIC aktualizuje się przez USB w schowku przed pasażerem.

Jezeli chodzi o CIC z mapami PREMIUM to jeśli masz checi to wszystkie programy do wygenerowania samemu kodu sa na chomiku z poerwszej strony Jack1979. Inne już tak fajnie nie idą. Zapraszam z VIN to zrobie. 

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Tak naprawdę o niczym nie slychać dla Europy. Joy, Live, Evo, Live jeszcze brak. A Way 2026-1 jest od 4 miesiecy jakoś , jako jedyna

Edytowane przez Jack79

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Dzisiaj rozmawialem z infolinia connecteddrive i zdaje sie ze pomina 2026-1 i wskoczy od razi 2026-2 ale tego tez nie byli pewni. Okazalo sie ze w ramach abonamentu oferuja juz tylko 1 pewna aktualizacje map. Ale moze sie zdazyc ze beda 2-4. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Napisze mi ktoś otwartym tekstem czy do map WAY faktycznie są kody lifetime? To znaczy że teraz kupując taki kod i instalując dajmy na to 2026-1 za dwa lata będę mógł zainstalować 2028-1 (o ile wyjdzie oczywiście taka mapa) ?

Internet jest pełny sprzeczności, jedni mówią, że takich kodów nie ma, inni spokojnie je oferują, o co tu cho?

Edytowane przez PushingDaisies