Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no raczej nie będzie taki duży GRILL jak w G11 LIFT...z wypowiedzi przedstawicieli BMW chcą wyróżnić serie7 względem mniejszych modeli aby z daleka było widać jaki to pojazd 5 czy 7

Tak, to prawda, źle zrozumiałem kolegę z BMW, jak mówił że nowa 5 to będzie taka "baby-seven" - G30 po lifcie ma przypominać G11, ale przed liftem, czyli nerki większe, ale nie kosmiczne :cool2:

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 428
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W drugiej połowie roku, produkcja pewnie od września/października.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Chińczycy pewnie już nawet wyprodukowali podróbkę.:)

A na serio - szkoda, że światła DRL tracą charakter BMW. Te po lifcie będą wyglądać jak w golfie VII R.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chińczycy pewnie już nawet wyprodukowali podróbkę.:)

A na serio - szkoda, że światła DRL tracą charakter BMW. Te po lifcie będą wyglądać jak w golfie VII R.

Dla mnie to wygląda tak, jakby zmieniali powoli kierunek na światła, które będą wyglądały jak linia pozioma - coś jak Tesla pokazała w cybertrucku. Stąd robią powoli zmiany idące w tym kierunku właśnie - z okrągłych angel eyes szliśmy w "kwadratowe" wersje i teraz powoli juz robia sie z tego linie, na tą chwilę nie koniecznie poziome, ale we're getting there :D

Opublikowano
Zauważcie, ze w środku są i tak ringi, tylko one nie świecą na renderze. Biorąc pod uwagę cała wypuszczana gamę modelowa nie wierze, ze aż tak zmienia design reflektorów przednich. Nawet koncept i4 ma w częściowe ringi. M2 gc to samo, seria 8 czy nowa 7 tez. Nie wyskoczą z tak nowym designem w LCI serii 5 :p
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Tylko pytanie jak będą wyglądać topowe światła przednie, bo te tutaj oraz na większości przecieków chyba nie będą topowe- jakoś nie wyglądają na adaptive laser z obecnej stylistyki bmw, bardziej na xenon (duża soczewka)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Wyglądają bardzo podobnie do laserów w g20 więc wydaje mi się że to topowe.

Ogólnie przód zbliżony do g20.

Opublikowano
Przód nawet fajnie wygląda, ale wzór tylnych ledów jak dla mnie porażka :shock: 3 lata czekałem z nadzieją ze poprawią tył, ale według mnie to jest gorzej jak przed liftem...
Opublikowano
Zobaczymy, jak auto będzie na żywo wyglądało - mnie się takie tylne lampy przydymione a'la nowa trójka podobają, przód sam nie wiem, lampy dzienne - prawie proste to dla mnie lipa... ogólnie ok, ale zobaczymy.
Opublikowano
Mam nadzieje, ze poprawia stabilnosc przy wyzszych predkosciach i dokladnosc montazu elementow. Jakosc spasowania deski rodzielczej i osadzenia drzwi pozostawia spory potencjal na optymalizacje.

2009-2013 E46 330iA; 2013-2014 E91 318dA; 2014-2016 F34 320dA; 2016-2019 F34 330xdA; 2018-2020 G30 540xiA

2020-2023 F98 X4M; 2022-2026 G08 iX3

Opublikowano

Nerki są ładniejsze niż obecnie.

DTRL - słabo. Przedlifty bardziej mi się podobają. Te z LCI wyglądają jak w Golfie R i Octavii IV. To już nie są Iconic lights.

Powinni zmienić zegary, ale tego pewnie nie zrobią...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nerki są ładniejsze, ale przód wygląda "biednie" w porównaniu do G11 czy nowego 4er/M3/M4. Słowem - za male nerki :D

Co do live cockpit, ja się przyzwyczaiłem, aczkolwiek przez 80% czasu jazdy używam i tak HUDa, więc dla mnie mogłoby go w ogóle nie być i rozumiem też, dlaczego niektóre marki już idą tą drogą.

Mimo wszystko lift na plus, auto sporo świeższe z wyglądu, ciekawi mnie tylko środek, bo miały być spore zmiany w kierunku 3/8 według moich informacji

Opublikowano

Sa już zdjęcia:

http://imgurl.pl/img2/g30-lifting_5ebd26b02c687.jpg

http://imgurl.pl/img2/g30-ligfting-tyl_5ebd26b02c8fe.jpg

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Aż dziw, że nie ma większego grilla.

Tylne lampy czarno czerwone jak w 3.

Opublikowano

przód mi sie nie podoba, nie pasuje mi osobiscie to lini bocznej. Taki na siłe wyostrzony.

Ciekawy jestem lamp tył lci w kombi