Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pompa dsc i hamulce wyrównuja prędkości obrotowe kół bez obcinania paliwa czyli jak wylaczysz dac i dtc to włączysz ta szpere.. I dzięki temu łatwo wyjedziesz ze śniegu czy też strzelisz 2 paski pod remiza :) czego Krzychu kadetem nie zrobi...
  • Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
gdzie dorwałeś ten sznyclowy daszek ?
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Był w aucie. Ale był razem z carbonowy daszkiem... I praktycznie nie widoczny
Opublikowano
gdzie dorwałeś ten sznyclowy daszek ?

Ten sznyclowy daszek nie był carbonowy tylko pod malowanie, został pokryty carbonem a załatwił mi go kolega Rivasi z forum :)

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Szukam w rozsądnych pieniadzach szpery plytkowej. Gdyby ktoś miał dostęp poprosze o informacje. Wolałbym element nowy.
Opublikowano

E szpery jeszcze nie wgralem... był wyjazd nieplanowy

Ale mechaniczna to pryma sort rozwiązanie... A e szpera .. No zobaczymy z czasem.

b7d72dfe23ff56bdgen.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wstaje rano w zakopcu... idę do auta po śniadaniu.. próbuje odpalić A tu dddddddu...pa..

Nowy sterownik świec zarowych zmarł... po 8 próbach odpalił... wróciłem do domu.. już zmieniam na inny na szczęście 3szt sprawne leżą w domu :D

Opublikowano

04849997ed7d561cgen.jpg

Ciemne dekory....bardzo ciemny carbon hydrografika.

Oczywiście w stosunku do srebrnych to tandeta... Ale jednak ta powłoka lakiernicze mi pasuje.. jak się znudzi to zrobię coś innego..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a idź Pan w [BAD] ...za ładne masz to auto :mrgreen:
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

d3b857150fc26252gen.jpg

Jest winowajca... wyjęta oczyszczony pokryty srebrem złożony... mam nadzieję że na zawsze spokój.

Opublikowano
to i splittery przód na high gloss black ???
Opublikowano

Tak pójdą w polysk...

Powoli przygotowuje się do wymiany rozrządu oraz zastąpienia dpfu katem euro4 co prawda sam kat drozszy od nowego zamiennika dpf Ale dla mnie euro 4 jest jak najbardziej ok

1ffba47f920c6ed7gen.jpg

Opublikowano
Kat jest euro 4 kosztował kupę siana jest nowy metalowy. Decat za bardzo smierdzi po euro 4 jest top.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Trochę mi szkoda tych carbonów na rzecz czarnego połysku, ale to twoje auto i tobie ma się podobać.

Tak, czy siak, nadal pozostaje w czołówce najlepszych BMW 3 serii E...zarówno mechanicznie jak i wizualnie według mnie.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
Mechanicznie będzie się sporo działo.... Ale powolutku po kolei...
Opublikowano
04849997ed7d561cgen.jpg

Ciemne dekory....bardzo ciemny carbon hydrografika.

Oczywiście w stosunku do srebrnych to tandeta... Ale jednak ta powłoka lakiernicze mi pasuje.. jak się znudzi to zrobię coś innego..

Skąd wziąłeś kiere performance z łopatkami ? czy dokładałeś ? Bo mam taka sama ale brakuje mi strasznie łopatek :/

Opublikowano
Ja ją kupiłem i dołożyłem, kierownica była dedykowana pod skrzynię automat, dokupiłem manetki poliftowe a kolega Tomek z forum je przerobił by pasowały pod instalację elektryczną i wszystko działa. Jeżeli kupiłeś kierownicę Performance nie dedykowanej do skrzyni automat to raczej manetek nie dołożysz.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D