Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mój ojciec ma takie felgi w S400d (21 cali stylizowane na brabusa). Jezdzi już 2 lata i brak problemów - kola ladnie się wyważają itd.

opinia "internetowa" to jedno a rzeczywistość to drugie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ale gdzie jeździł, do kościoła 40 km/h po prostej drodze?

Najedź tym przy 140 na dziurę, to zobaczymy.

Opublikowano

Mam namiar na tą firmę od kolegi który zajmuje się felgami zawodowo i nie ma żadnych zastrzeżeń co do chińczyków od tego dostawcy. Nie ma co się oszukiwać to nie oryginał ale ja osobiście nie jeżdżę wyczynowo jeśli wytrzymają mi 3 zimy mogę je wywalić na śmietnik z uśmiechem.

Upewnię się co do parametrów w wolnym czasie i prawdopodobnie podejdę do tematu.

Opublikowano

ja zamówiłem w Aso nowe koła, rozmiar mieszany . Przód opony rok produkcji 2018 a tył opony koniec 2017. czy to jest ok ? mam mieć jakieś obawy?

pzdr

Rafał

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Byle za 3 lata nie powiedzieli, że 5-letnie opony trzeba wymienić na nowe...
Opublikowano

dlaczego bez sensu?

podobno takie wysyłają  z magazynu BMW w DE

Kurde to co kupić? z oponami nie ma problemu ale jakie felgi żeby to miało sens i nic się nie spartoliło w xdrive?

Opublikowano

Ludzie kto wam w głowie namieszał z tym ogumieniem w XDrivie? Miałem kilka modeli BMW ( od E90, E60, przez F10, F48 do G30 i G05 ) i przenigdy nie było żadnego problemu z jakimś ogumieniem, czy ma być mieszane, czy nie. Ważne jest aby szerokość felgi była dobrana do szerokości opony i w zasadzie tyle.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Ja bym zbijał cenę do minimum i brał te opony z 2017r. Obecnie kupując nowe zimówki, może się trafić coś z 18r.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł