Skocz do zawartości

Koła na zimę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Chyba im odp...iło
  • Odpowiedzi 422
  • Wyświetleń 76,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

600 to normalna cena.

ASO BMW nie chcą się bawic w sezonową wymianę opon, z tego też powodu jak ktoś się uprze to dają ceny z kosmosu

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
no normalna to ona nie jest, może przyjęta w warunkach aso - ale nieporównywalna z warsztatami alternatywnymi.
Opublikowano
spytaliby się gdzie to kupiłeś. Wzięli namiar, kupili z 20 kompletów i by opychali jako Alpina za 20 tys. za komplet :twisted:
Opublikowano

mój ojciec ma takie felgi w S400d (21 cali stylizowane na brabusa). Jezdzi już 2 lata i brak problemów - kola ladnie się wyważają itd.

opinia "internetowa" to jedno a rzeczywistość to drugie

Opublikowano
az tak złych drog u nas nie ma żeby przy 140 wjechać w dziure :D
Opublikowano

Mam namiar na tą firmę od kolegi który zajmuje się felgami zawodowo i nie ma żadnych zastrzeżeń co do chińczyków od tego dostawcy. Nie ma co się oszukiwać to nie oryginał ale ja osobiście nie jeżdżę wyczynowo jeśli wytrzymają mi 3 zimy mogę je wywalić na śmietnik z uśmiechem.

Upewnię się co do parametrów w wolnym czasie i prawdopodobnie podejdę do tematu.

Opublikowano

Witam, ktoś pomoże mi namierzyć jaki to jest wzór?

https://allegro.pl/oferta/felgi-19-bmw-g30-g32-m-pakiet-idealne-oem-8547974956?fbclid=IwAR0_YuZTeJg7QKrOTD6GU7o0aWUf9ms8HY4_kQrxL54lWDuwO7ueQe6q5kI

Podany wcześniej link z nowymi felgami w sklepie bmw nie ma tego wzory, jest podobny ale to nie to.

Opublikowano

Nr katalogowy: 36110048022 i 36110053503.

Modelu nie znam.

Opublikowano
Dziękuje za info, po małym rabacie zamówiłem je za pobraniem i zobaczę przy kurierze co przyjdzie. Wybrałem więc używane oryginały niż podróbkę będzie w teorii pewniej.
Opublikowano
jaką masz pewność ze to orygnaly? :D
Opublikowano

ja zamówiłem w Aso nowe koła, rozmiar mieszany . Przód opony rok produkcji 2018 a tył opony koniec 2017. czy to jest ok ? mam mieć jakieś obawy?

pzdr

Rafał

Opublikowano
Jak byly dobrze przechowywane to zadnych obaw.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Byle za 3 lata nie powiedzieli, że 5-letnie opony trzeba wymienić na nowe...
Opublikowano
Byle za 3 lata nie powiedzieli, że 5-letnie opony trzeba wymienić na nowe...

całkiem możliwe :D

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
ja zamówiłem w Aso nowe koła, rozmiar mieszany . Przód opony rok produkcji 2018 a tył opony koniec 2017. czy to jest ok ? mam mieć jakieś obawy?

pzdr

Rafał

Bez sensu.

Chyba, że zajedziesz je w tym sezonie lub max. w przyszłym.

Opublikowano

dlaczego bez sensu?

podobno takie wysyłają  z magazynu BMW w DE

Kurde to co kupić? z oponami nie ma problemu ale jakie felgi żeby to miało sens i nic się nie spartoliło w xdrive?

Opublikowano

Ludzie kto wam w głowie namieszał z tym ogumieniem w XDrivie? Miałem kilka modeli BMW ( od E90, E60, przez F10, F48 do G30 i G05 ) i przenigdy nie było żadnego problemu z jakimś ogumieniem, czy ma być mieszane, czy nie. Ważne jest aby szerokość felgi była dobrana do szerokości opony i w zasadzie tyle.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
to może ktoś poleci jakieś felgi 19" renomowanego producenta.
Opublikowano

Ja bym zbijał cenę do minimum i brał te opony z 2017r. Obecnie kupując nowe zimówki, może się trafić coś z 18r.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł