Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Niedługo wszystkie auta na świecie to będą gowniane suvy.. Ehh
Opublikowano
Lift będzie na pewno. Co dalej, to się zobaczy, szkoda jakby wycofali ten wariant nadwozia – bo właśnie to auto przyciągnęło mnie do BMW i dalej uważam, że to jeden z najładniejszych modeli w gamie obecnie. No i łączy rasowy wygląd z niesamowitą praktycznością, co się rzadko zdarza. No nic, jeśli BWM wycofa się z tego modelu – to moje auto tylko zacznie nabierać wartości ;)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Niestety 5 GT będzie kontynuowane jako 6 GT... :mad2:
Opublikowano

Ja też kompletnie jej nie rozumiem. Wydawało mi się, że to jedno z ładniejszych nadwozi BMW. Konkurencją dla F36 jest może F34, ale z tych dwóch modeli zdecydowanie powinno odpaść F34.

Teraz tylko kupić kilka sztuk F36 a jak ta informacja zostanie potwierdzona to sprzedawać drożej :mrgreen:

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Opublikowano
Ja bym się tymi niepotwierdzonymi plotkami nie przejmował. Audi właśnie wypuściło nowy model A5 sportback, który jest tym samym czym 4 Grand Coupé w BMW, nie sądzę żeby Bawarczycy odpuścili ten segment. Straciliby na pewno wielu klientów na rzecz Audi.
Opublikowano

Dzisiaj w salonie widziałem materiały dot. LCI 2017:

- minimalne inne zderzaki

- światła tylko Led, i chyba lekko wyglądem zbliżone do 5er

- nowe wzory felg, inne tapicerki, kolory nadwozia

Generalnie bzdury, ja na pewno nie będę czekał.

Acha ceny +1.5% :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Tylko nie mów, że tylna lampa różni się kształtem? Czekam na lift żeby wymienić to g***o, które mam z tyłu bo to co jest obecnie to jakiś żart.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
No nareszcie... w końcu będę mógł wymienić lampy z tyłu i pozbyć się tych cholernych żarówek z auta. Ciekawe tylko ile ta zabawa będzie kosztować...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Można wtedy kiedy BMW wypuści oficjalny retrofit. Do tego momentu ASO będzie twierdziło że to nie możliwe :)
Opublikowano
Można wtedy kiedy BMW wypuści oficjalny retrofit. Do tego momentu ASO będzie twierdziło że to nie możliwe :)

Dzięki. A wiesz może po jakim czasie taki oficjalny retrofit się zwykle pojawia?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

W wypadku F30 było to jakieś 5 miesięcy od wyjścia wersji LCI do retrofitu.

Oczywiście na bimmerpost.com była instrukcja oraz gotowe wiązki do kupienia zaraz po wyjściu LCI ale wtedy w ASO tego nie zamontujesz :(