Skocz do zawartości

sygnał powiadamiania zostawionych swiateł na postoju, uff!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
uzylem funkcji SZUKAJ i szukalem i nie znalazlem. Mam problem, ze auto nie powiadamia mnie, ze zostawilem swiatla na postoju. sprawdzilem bezpieczniki, wszystkie sa ok. gdzie szukac tego czegos co brzeczy??
Opublikowano
Nie wiem dokladnie jak jest w e34 ale jesli jest tak samo jak w e32 to buzzer znajduje sie dokladnie nad lewa noga.Musisz odkrecic plastikowa oslone.Nic trudnego.
Opublikowano
A u mnie nic takiego nie ma ???NIc nie brzęczy przy pozostawionych światłach A może u mnie nie ma nic takiego??Czy wszystkie tak mają??
Opublikowano

Ja mam auto z 89 roku , miałem zwykły zegarek analogowy i sygnału też niemam , wydaje mi się że jak ktoś ma elektroniczny zegarek to powinien też mieć buzzer

(troche się to nie kleji , ale chyba wiecie o co chodzi )

Jeśli nie idzie na siłe , trzeba użyć jeszcze większej siły
Opublikowano
Dokładnie jak mowi Tomek_520i_WRC ja też mam z 89 roku i zegary bez wyswietlania zwykłe analogi i może dlatego jest brak brzęczyka??Jest tylko brzęczyk od zegara co piszszy o pełnych godzinkach i to wszystko.
Opublikowano

To sie podepne.

A czy można wymienić tego buzzera na jakiś inny? To jest zwykły brzęczyk na 12V? Bo ten orginalny jest za brutalny ;D

"Only two things are infinite:

the universe, and human stupidity

...and I'm not sure about the universe"

A. Einstein

• Członkowie klubu
Opublikowano

Trochę się wtrącę, otóż mam uszkodzony gong ten nad lewą nogą więc go wypiąłem całkowicie i już nie założyłem - przynajmniej dopóki nie mam nowego. Mam już tak ok miesiąca zdemontowane a sygnał postawianonych swiateł jest nadal - tak więc panowie to nie GONG to coś innego brzęczy :)

Gong nad nogami jest od OBC i zegarka/term. elektronicznego.

Pozdrawiam, Mariusz

"Mario"

F11 Sophisto Grau

http://i59.tinypic.com/242j57c.jpg