Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
żeby było śmieszniej to jest chyba 118d bo 120d ma seryjnie lakierowane w kolor nadwozia klamki i listwy...:)
Opublikowano
żeby było śmieszniej to jest chyba 118d bo 120d ma seryjnie lakierowane w kolor nadwozia klamki i listwy...:)

zależy od zamówienia - nie jest regułą, że każdy 118d ma czarne klamki. Widziałem równiez w koloże nadwozia - poszukan nawet na allegro :)

Opublikowano
byłbym ostrożny z tym określeniem "każdy" jeśli chodzi o wyposazenie to w BMW na prawde rózne klocki były. U mnie wyposażene jest dośc dobre a klamki są czarne nielakierowane i nie miałem tez w serii podgrzewanych lusterek. Dlatego z Jedynka może być podobnie.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tego co pamiętam 120d sprzedawane w Polsce miały tzw. pakiet polski i tam było malowanie klamek w kolorze nadwozia.
Opublikowano
byłbym ostrożny z tym określeniem "każdy" jeśli chodzi o wyposazenie to w BMW na prawde rózne klocki były. U mnie wyposażene jest dośc dobre a klamki są czarne nielakierowane i nie miałem tez w serii podgrzewanych lusterek. Dlatego z Jedynka może być podobnie.

No tak, precyzyjniej mówiąc 120d na polski rynek miało w standardzie przed liftem lakierowane klamki

Opublikowano
Panowie ,Euro leci w dół baaaardzo szybko ,jeszcze trochę i się przywiezie super jedyneczkę za 30 tys :mrgreen:

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano
Panowie ,Euro leci w dół baaaardzo szybko ,jeszcze trochę i się przywiezie super jedyneczkę za 30 tys :mrgreen:

nie rozpędzałbym sie z tym Euro w doł to raz a dwa auta, które mnie ineteresują jesli chodzi o wyposażenie i stan zazwyczaj kosztuje ponad średnią dla danego modelu i rocznika. Moim zdaniem jest to jak najbardziej warta kasa do zapłacenia. Nigdy nie szukałem auta aby było w jak najniższej cenie.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

A ja mam takie pytanie aby nie zakładać 10 tematów

Moja e87 ma zderzaki całe w kolorze również z tą dokładką nadole (przód i tył) klamki rownież w kolorze nadwozia i często widzę że takie opcje z tymi zderzakami są opisywane jako m-pakiet

Wyczytałem kiedyś w katalogu że są chyba dwa albo trzy pakiety M/// czy to możliwe że gdy zderzaki są całe w kolorze to jest to np. m-pakiet 1 poziom :) ? fotele również mam sportowe regulowane we wszystkie możliwe sposoby

Pytam bo poporstu nie wiem a ciekawi mnie to czy poporstu tak piszą czy tak jest

Opublikowano
A ja mam takie pytanie aby nie zakładać 10 tematów

Moja e87 ma zderzaki całe w kolorze również z tą dokładką nadole (przód i tył) klamki rownież w kolorze nadwozia i często widzę że takie opcje z tymi zderzakami są opisywane jako m-pakiet

Wyczytałem kiedyś w katalogu że są chyba dwa albo trzy pakiety M/// czy to możliwe że gdy zderzaki są całe w kolorze to jest to np. m-pakiet 1 poziom :) ? fotele również mam sportowe regulowane we wszystkie możliwe sposoby

Pytam bo poporstu nie wiem a ciekawi mnie to czy poporstu tak piszą czy tak jest

Sprzedawcy piszą bzdury i wprowadzają kupujących w błąd.

Rozumiem, że chodzi ci o zewnętrzne pakiety to tak:

M Pakiet jest jeden i nazywanie innych tak to ściema, Zobacz fotki M Pakietu w BMW1 (zdjęcia poglądowe z Internetu) :

http://img98.imageshack.us/img98/3363/dsc0026g.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/7589/dsc0034m.jpg

http://img199.imageshack.us/img199/2642/dsc0018mx.jpg

Tak wygląda, czyli inny przód, tył i progi.

I jeszcze na koniec wersja limitowana Sport z M Pakietem

http://img638.imageshack.us/img638/803/bmw1serieslimitedsporte.jpg

Opublikowano

o tych to wiem :)

zderzaki te z pierwszej m-pakietowe mam już zamówione (nowe w aso) więc będzie 100% m-pakietowiec :) (poza czarną podsufitką)

lotkę na klapię mam również już w garażu lakierowaną przez fabrykę w kolorze samochodu od aerodynamik

o m-pakiecie i aerodynamiku wiem wszystko :) za dużo mam zdjec aby o tym nie wiedzieć

Ale właśnie ciekawiło mnie to czy te co obecnie mam są jakieś m-pakietowe bo ci allegrowcy tak motają w głowach że sam się pogubiłem

Opublikowano
aaa już wiem moja obecna wersja nazywa się sport pakiet :)

jezeli tak, to powinienes miec wszystko w kolorze nadwozia - zderzaki i klamki, a do tego wielofunkcyjna kierownice, sportowe siedzenia, halogeny, kola 17cali, zawieszenie M i to chyba wszystko. wersja M pakiet, bo prawdziwej niema, ma inne zderzaki, listwy, lusterka, kola 18 cali i wszystko to co sport pakiet (tak naprawde dynamik), a no i ta slawna podsufitke

mozesz miec jeszcze pakiet

komfort - tylne lusterko automatycznie przyciemniane, podlokietnik, dodatkowe schowki, park boya (przod i tyl) i sensor deszczu + automatyczne swiatla

Opublikowano

A wiecie gdzie zamówić tą listwę chrom do 3d? założenie jest problematyczne?

Czy ta "wersja limitowana Sport z M Pakietem" ma specjalny dedykowany kolor? zastanawiam się czy efekt na tym zdjęciu to kwestia światła czy może jakiś "lepszy niebieski" ?

Opublikowano
A wiecie gdzie zamówić tą listwę chrom do 3d? założenie jest problematyczne?

Czy ta "wersja limitowana Sport z M Pakietem" ma specjalny dedykowany kolor? zastanawiam się czy efekt na tym zdjęciu to kwestia światła czy może jakiś "lepszy niebieski" ?

też szukam takiej listwy, ale mam 5d

Opublikowano

Taki kolor posiada , to nie wina foto :)

Co do list do wersji 5dr to nie występuje przed i po lifcie poporstu brak

w 3dr jest , z założeniem chyba nie ma większego problemu ponieważ drzwi są bez ramek

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam

szanownych! Noszę się już od jakiegoś czasu z zamiarem kupna 1'dynki, ale szczerze powiedziawszy wiąże się to z lekkim naciągnięciem moich budżetów. Wiem, co w tym momencie duża liczba z Was powie - nie stać cie, to nie kupuj, wiem! Tyle że im dłużej czytam o 1'dynce tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że warto - sami zresztą wiecie. Stąd moje pytanie do Was jako posiadaczy - jakie są zbliżone koszty eksploatacji BMW serii 1? Jakie zazwyczaj ponosicie roczne koszty utrzymania 1'dynki - filtry, oleje, ubezpieczenie etc. Jeśli ktoś z Was ma porównanie (i już trzeba było naprawić auto bo coś się (wow!) zepsuło), to jak kształtują się ceny części zamiennych w porównaniu do innych/podobnych modeli. Zdaje sobie sprawę, że kupując BMW serii 1 kupuje tak naprawdę auto bliskie klasie premium i koszty moge być spore, ale jakie? Jest drogo np. w stosunku do Audi A3 na ten przykład? Dodam, że chodzi mi o silnik benzynowy - raczej 118 niż 116. Z góry dzięki.

PS. Proszę o konstruktywne wypowiedzi, bez zadufanych gości twierdzących, że BMW nie dla biedaków i ludzi bez wypchanego portfela, których nie stać na to auto i wara itp. THX

Edytowane przez Jf_Sebastian