Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

klagosz, nie masz może takiego 2-go kompletu schowanego gdzieś w garażu ? :wink: Wygląda naprawdę fajnie .

Pozdrawiam

Opublikowano

No niestety nie mam :lol:

Kiedys widziałem jeszcze jeden taki komplet na allegro ale teraz nie moge go znaleść.

Opublikowano
klagosz, byłeś na Ringu?

Chodzi ci o NURBURGRING?

Jeśli tak to niestety nie, ciężko jest tam się dostać żeby sobie pojeździć.

A chciałem mieć namiastke tego. :wink:

Hehe, no tak. Z naklejkami Nurburgring jest tak samo jak ze znaczkami ///M.

Ja byłem na Ringu (wcale nie było ciężko się tam dostać), zrobiłem kilka okrążeń a naklejki nie mam :norty: .

Opublikowano (edytowane)
...naklejki nie mam :norty: .

Nie chce mi sie dyskutować :duh:

Naklejając je chce zaznaczyć że BMW niejednokrotnie testuje tam swoje auta i prototypy

a także znani sportowcy i dzienikarze.

No ale jest to dział o kołach letnich więc odpuśćmy dywagacje na ten temat :mad2:

Moje auto moje naklejki jak mi się zachce to nawet kwiatki moge sobie ponaklejać :norty:

Edytowane przez klagosz
Opublikowano

Moje auto moje naklejki :duh:

Dokładnie, ja moge przyczepić sobie sztuczną kupe i ch..j ludziom do tego :cool2: :cool2:

Opublikowano

Moje auto moje naklejki :duh:

Dokładnie, ja moge przyczepić sobie sztuczną kupe i ch..j ludziom do tego :cool2: :cool2:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
Tak czy srak :mrgreen: , jak dla mnie koła pierwsza klasa :D Dobry wybór, ładnie się prezentują :)

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
A ze tak sie spytam bezposrednio gdzie kupiles i za ile? to 18" czy 19"?
Opublikowano
A ze tak sie spytam bezposrednio gdzie kupiles i za ile? to 18" czy 19"?

Przeciez na oponbie jak byk pisze 18 :mrgreen:

Opublikowano

No spoko 4500zł są to oczywiście 18' na oryginalnych oponach które są zużyte w 50%.

Same felgi - igły zarówno wizualnie jak i technicznie.

Opublikowano

Felgi z pierwszego linku wyglądają na malowane i cena dziwnie podejrzana.

Felgi z drugiego linku są napewno oryginalne-patrz na numer seryjny i wybite symbole jak na załączonych

w tym ogłoszeniu fotkach i raczej są nowe tak jak pisze więc cena wydaje mi sie super.

P.S. kurcze mam takie same do sprzedania i patrząc na te oferty musiałem zmienić cene :cry2:

Opublikowano
oryginalne 17tki powinny kosztowac ok 2000 PLN. Cena 1400 PLN, rzeczywiscie dziwnie niska, a 2200 za nowe to nic dziwnego. Swoje kupiłem z oponami 7mm za 2000 PLN. Były "odświeżane" bo sprawdziłem czujnikiem lakieru ale sa proste i nie sprawiają żadnych kłopotów.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Były "odświeżane" bo sprawdziłem czujnikiem lakieru ale sa proste i nie sprawiają żadnych kłopotów.

:cool2: grunt to wzajemne zaufanie :cool2: :mrgreen: :cool2:

...dzis bylem w salonie BMW w W-wie ogladac "dobro" :mrgreen: wszystkie felgi jakie maja wystawione (~15 roznych modeli) byly robione tylko w Austrii i na Wegrzech....zadna z wystawionych felg nie byla sygnowana znana marka (BBS...) ale tez nie bylo zadnej felgi z serii "M" czy tez "PERFORMANCE"....byl tez komplet (felga+opona) do nowej "5" za ~16tys... :mrgreen: :mrgreen: felga oczywiscie robiona na Wegrzech :cool2: :cool2: wychodzi mi na to, ze koszt kola "z garazu" to 1000zl a 3000zl kosztuje znaczek i wzor BMW :mrgreen: pozdr.

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano
Nie wiem czy felgi nie są robione też w Polsce, chyba któryś komplet mam takich, oczywiście z wybitym numerem części BMW, szerokością i ET.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Udało mi się zakupić 17tki star spoke 158 za 2000 PLN. Wyglądają na nowe i oryginalne.

Jakie opony polecacie do kompletu (niekoniecznie z tych najdroższych)? thx

• Zarejestrowani
Opublikowano
ContiPremiumContact2... Są ciche, wygodne i nieźle się trzymają na suchym i mokrym :D

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
czy cos takie go zmieści się do e91

opona 245 / 45 / 17

felga 17 Szerokość: 7,5 cala, ET 25

?

czy rozmiar opony wejdzie (na normalnym ET34 i normalnej/min. szerokosci felgi 8,5" dla tej opony) i nie bedzie trzec tego to nie wiem...ale wiem, ze szerokosc opony 245 do szerokosci felgi 7,5" jest beznadziejna :duh: (za malo) i sama opona moze Ci z niej zleciec...ET25 dla serii E9x przy szerokosci felgi 7,5" jest rownie beznadziejne i wg mnie juz tutaj nie masz szans na normalna jazde :duh: kolego piszesz o takim eksperymencie (245 na 7.5" + felga ET25 + o jeden rozmiar za duza opona), ze ja stawiam, ze komplet wyjdzie makabrycznie...

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2: