Skocz do zawartości

BMW Navigation DVD Road Map Europe Business 2016

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 25,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Przetestowałeś ?
Opublikowano

Płytka nagrana , tylko jeszcze takie małe pytanka :)

Czy po wgraniu tej płytki, mapy z dvd 1 znikną , czy pozostaną po prostu w starej wersji ?

Czy mapy nadal będą się w taki sam sposób wyświetlać ,czyli graficznie i czy też po Polsku ?

Pytam bo jeszcze nigdy tego nie robiłem , a myślę , ze lepiej pytać , niż coś spieprzyć i pózniej żałować :D

Opublikowano
Nagrałem płytkę z mapami 2016, mam pytanie czy navi jest jakas opcja aby pokazało mi jaka wersja map jest włożona?
Opublikowano
Jest w navi taki podgląd bo widziałem , ale teraz Ci nie powiem, bo nie pamiętam gdzie to było dokładnie, gdzieś po wejściu do menu navi .
Opublikowano

Tak jak mapę z 2014 tak i tą nagrałem na płycie wielokrotnego zapisu... innej nie miałem akurat pod ręką.

Wszystko śmiga bez problemu... z aktualnością map... hm... nie za fajnie... nie ma nowej drogi pomiędzy Bielskiem, a Żywcem, a jest już dawno otwarta... No ale patrząc na pliki to są z kwietnia 2015. W każdym razie jak nagracie tak jak trzeba to musi działać obojętnie na jakiej płycie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
witam panowie czy ta wersja zawiera pełne pokrycie Polski? bo na okładkach wszędzie jest częsciowe
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
A da radę ustawić widok 2D w navi business?Bo to co jest teraz to trochę lipa.Co do samej mapy to śmiga elegancko.
Opublikowano
Słabo,w porównaniu do 2015 w Wawie nie widzę żadnych zmian w tej z 2016.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Panowie, może jest ta mapka do ściągnięcia na torrencie?

Pozdrawiam.

Spróbuj z tej strony : co prawda jest to captcha i trzeba odczekać 30 sek. ale prędkość ściągania 350 kB - szybszego serwera nie znalazłem. No i przez godzinę można pobrać 1 gb

http://share-links.biz/_8gyrwvnjgok8

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja mam pytanie z innej beczki. Jak wam sie jeździ z nawigacja Busines. Posiadam model LCi, tak wiec mam widok map, jak jest z aktualnoscią tras. Wiadomo w Polsce jest teoche słabo, mimo ze mapy nowe, to juz nieaktualne :) A jak jest na zachodzie Europy, można poruszać sie w oparciu o te mapy? Czy lepiej zamontowac zewnętrzną ?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jeżdżę z taką nawigacją i daje radę zarówno w Polsce jak i za granicą, trasy do Chorwacji, Czech, Austrii lub Niemiec bez najmniejszego problemu prowadzi pod adres, co prawda w zachodnie Europie jest lepiej czyli dokładniej, niż w krajach byłego bloku wschodniego ale jeszcze nigdy nie posiłkowałem się dodatkową nawigacją aby dojechać do celu.
Opublikowano

Byłem, i ogólnie spoko :8) i co ważne przez kraje które jechałem działa trafic, jedynie w Polsce niee..

Jedyny minus, to taki ze trzeba znać pełna nazwe ulicy i wpisać w odpowiedniej kolejności.

Opublikowano
Zgadza się, do wpisywania nazw ulic trzeba się przyzwyczaić, bo jest trochę inaczej niż np na TomTomie, TMC w Europie zachodniej fajna rzecz, kilka razy w Austrii mi pomógł, niestety w Polsce wszystko musi stać na głowie :wink: i być wymyślone na nowo jako płatny TMC , nawet na Węgrzech i w Czechach jest w tym temacie lepiej.
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Tak na marginesie pobierasz lub pobrałeś wersje 2015 a za niedługo wyjdzie 2017. Ale jeśli już musisz, to proszę pobierz aktualną wersję na dzisiaj z tego linku.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Czy może ktoś się orientuję i wie czy jest dostępna już wersja 2017?
Opublikowano

A tak na marginesie korzystając z waszej wiedzy.. Mam BMW 1/E87/ 2014 > Navi professional z wysuwanym ekranem i oryginalną nawigacją DVD ( na Europę zachodnią ).

Czy mogę gdzieś pobrać nawigację polską i czy będzie ona działała z moją konfiguracją radia ? Jeśli tak proszę o linka.

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Nikt nic nie słyszał??
Opublikowano
Nikt nic nie słyszał??

jeszcze trzeba czekać na wersje 2017

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na alledrogo jest już dostępna wersja 2017 do navi Business.

Ktoś to testował ? to może tylko okładka ;D

Opublikowano

Trochę popytałem i tak za niską cenę około 100 zł (są takie aukcje) dostajemy wersję nieoryginalną, tak było u dwóch sprzedających, reszta nic nie odpisała więc pewnie się tym nie chwali, niby oryginały są za 200 ale tu też brak pewnego info, z angielskiej strony oryginał wg sprzedającego za 19 funtów z bezpłatną przesyłka do Polski (tam nawet dodają modyfikowaną wersję przerobioną z mercedesa gdzie jest pokrycie Balkanów (Serbia, Czarnogóra BiH i tak dalej). Tą wersję testowałem jakiś czas temu i mi nie spasowała, dziwnie wymawia numery dróg i w Polsce wiele dróg nie przybyło np brak nowo otwartego odcinka A4 na wschód od Rzeszowa, ale ogólnie wersję chwalą z a Bałkany :mrgreen:

Jak się nic nie pojawi edukacyjnego za jakiś czas to pewnie kupię po za granicami polski bo nie mam zamiaru przepłacać prawie 50%.