Skocz do zawartości

Wydech do F30 328i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
zgłaszałem zmiany do ubezpieczenia AC w M3 bo trochę ich mam i tam wydech był ujęty - jeśli ci zwiną auto to jakiś procent za wydech uzyskasz a tak to traktują to jak standard - koszty z tego co wiem przy ubezpieczania są nie duże ....
  • Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 19,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A nie ma problemow z leasingiem ? Tj. ze pojazd nie moze byc modyfikowany bla bla...

Ale chyba raczej maja wywalone i nie kontroluja tego ?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
tego ci nie odpowiem - zadzwoń do nich i powiedz chcesz zmienić sekcje końcową wydechu gwarancji się nie traci bo to kawałek rurki końcowej i tyle:)
Opublikowano
modyfikacje nie będą obchodzić leasingodawcy...firma leasingowa już sfinansowała zakup pojazdu i ich ingerencja w ten samochód już się skończyła, teraz to moja sprawa co robię z samochodem - ja dokładnie taką informację usłyszałem w RFL. Zresztą, jak ktoś chciałby zmienić koła np z 18" na 21" to też miałby się pytać leasingodawcy o zgodę? przecież to też jest modyfikacja...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

widzę, że niektórzy zmienili seryjny tłumik :D

może ma Ktoś na sprzedaż oryginalny tłumik końcowy do f30 328i ?

jeśli tak poproszę o PW

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Mam na sprzedaż seryjny wydech z 328i F30 po przebiegu 30tys km, gdyby ktoś potrzebował kupić to zapraszam na priv, wymieniałem na sportowy BASTUCK.

http://www.editer.pl/fotka/7f87f8f7de71afe08daeced613f69353_1.jpg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

odgrzewam temat;

zamierzam do 328 wstawić wydech od 335i, oryginał, nie zależy mi na dźwięku bo i vi-ejt z tego nie zrobię :lol:

czy pomijając kwestię zmiany dyfuzora, reszta będzie plug & play? czy potrzebne są jakieś dodatkowe zmiany?

z bmw > r1150r rockster > k1200r beaster > f30 328 sport > g30 520xd

RIP - audi S5 460PS - stolen...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Członkowie klubu

http://i67.tinypic.com/20r8qvo.jpg

Właśnie wjechał! Postaram się w ciągu najbliższych dni wrzucić tu parę filmów jak to brzmi w 330i.

Instagram: @kolczasty
Opublikowano
  • Członkowie klubu

Rozgrzany silnik, przygazówki w trybie Sport.

Instagram: @kolczasty
Opublikowano

Jakby ktokolwiek chciał, mam na sprzedaż wydech z m135i(lci 15k przebiegu) wraz z końcówkami, co do ceny dogadamy się ,wymieniłem na m performance i w ogóle nie będę potrzebował.

kontakt na pw.

pozdrawiam

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam mam pytanie gdzie w Warszawie zakładaliście M-Performance lub inne i po jakiej cenie + jaki czas realizacji? Dzięki
Opublikowano
Wymieniałem w Auto Fus. Koszty: tłumik 3380, osłony 790, dyfuzor 240 + montaż 800 (musieli spawać bo montowałem od 340i )
Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
Opublikowano
Zastanawiam sie nad montażem do F31 - 330i 2016 LCI wydechu m-perf. Ale pytanie czy w trybie comfort jest duża różnica głośności ? Żona sie zorientuje z tylnej kanapy ? :)
Opublikowano
Tu nie ma znaczenia czy tryb comfort czy sport moim zdaniem. Wszystko chodzi o obroty silnika, jak przycisniesz w komforcie pedal gazu mocno to tez go slychac. Ale ten glos jest przyjemny i nie jest męczacy. Dodatkowo jak sie jezdzie na comfort przy stalej predkosci okolo 160km/h przy obrotach jakieś 2600-2700 obrotów to go slychac na stale, przynajmniej u mnie jest taki okreslony punkt, ze sobie tak purka ciagle: ) ale i tak najlepszy moment jest jak sie rusza wcisnasz na maxa pedal gazu i strzaly kolo 5000 obrotow :) Randal mial racje :D

.

Opublikowano
Czyli jadąc autostradą do stałą prędkością 130-140 Km/h nie czuć różnicy w głośności akcesoryjnego wydechu w stosunku do standardu ?
Opublikowano
Jeśli jedziesz w trybie comfort 140km/h to obroty będą jakoś na poziomie 2000 i nie będzie słychać raczej wydechu.

.

Opublikowano

Przy stalej predkosci autostradowej miewalem narzekajacych pasazerow. Na tylnej kanapie jest dosc glosno, ale to kazdy musi sam ocenic.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
błędny numer częsci w aukcji, ale jesli to standardowy tłumik z wersji 340i to szczerze watpie, żeby cos to zmieniło