Skocz do zawartości

Arek F22 m235i

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 625
  • Wyświetleń 39 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
..... trzymam kciuki arek . to troszeczke poczekasz.... może jakies wakacje z rodzina na 3 tyg.:)
Opublikowano
  • Członkowie klubu
A nie lepiej od razu podczas przeszczepu go usunąć?
Opublikowano
Aj waj! Niezły wynik :)
kupię 540i E39 po lifcie, sedan
Opublikowano
  • Członkowie klubu
"Auto dopiero co dotarte". To jest przedlift, wiec musiał ładnie postać u jakiegoś dealera.
Opublikowano
  • Autor

Mój tuner mi powiedział już rok temu że po wymianie IC oraz DP oscyluje w 450 koni więc 460 jak najbardziej możliwe :cool2:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Jak do Twojej torpedy dołożymy prawie 50ps, to 100-200 będziesz już chyba w wysokie 9s robił :wink:

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Raczej niskie bo normalnie to miałem 9,8 .

Nie wiem dlaczego 10.6 mi w głowie utkwiło.

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
10.6 do moj cabriolet z 380 konikami zrobił - ja obstawiam 9.2 dla 450KM w m235i
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
to tyle co M2...
Opublikowano
  • Autor
to tyle co M2...

Prawda jest taka że M2 ma przeniesienie napędu z M4 a to wielka różnica. M235i nie ma dyfra i dużo traci na starcie nadrabia mocą dopiero powyżej 100 na godzinę .Ponad to koła 265 względem 245 też robią różnice. reasumując M235 nigdy nie będzie M2.Nawet z dużo większą mocą. :D

Opublikowano

Oj tam oj tam, moje ma i szpere i koła 265 :P

I powiem, ze start ma całkiem niezły, wczoraj scigałem się z golfem 6 gti, przegrałem ... mocno był porobiony :D Ale wlasnie na starcie bez problemu go wyprzedzilem, dopiero przy 180kmh mnie doszedł, bo przyczepnosc jak na oske mam super :)

No i downpipe wpada w sierpniu.. tak na wszelki wypadek :D

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Jaki kolor ?

Ciemny szary ? na bielskich blachach ?

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
Bardziej na czarnego mi wyglądał, nie pamiętam jakie blachy, bo ścigałem się pod rząd z 3 autami w nocy i golfa R na chipie objechałem, a GTI nie :D Pamiętam kierowce, bo z nim gadałem, jeździ na spoty team200+
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Bardziej na czarnego mi wyglądał, nie pamiętam jakie blachy, bo ścigałem się pod rząd z 3 autami w nocy i golfa R na chipie objechałem, a GTI nie :D Pamiętam kierowce, bo z nim gadałem, jeździ na spoty team200+

gti ~100kg lżejsze od R i fwd, jak już ruszy to jedzie, ale mocniejszego gti niż 380ps jeszcze nie widziałem.

Ten ciemno szary, taki czarnawy ma 360 i kierownika nie odpuszczającego nikomu godnemu zabawy :mrgreen:

BMW F20 - było

BMW G21  - było