Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 625
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
..... trzymam kciuki arek . to troszeczke poczekasz.... może jakies wakacje z rodzina na 3 tyg.:)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak do Twojej torpedy dołożymy prawie 50ps, to 100-200 będziesz już chyba w wysokie 9s robił :wink:

Audi A4 2.0Tq /CompSport stage 1/

BMW F20 /CompSport stage 1/ - było

BMW G21 318d - jest

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Raczej niskie bo normalnie to miałem 9,8 .

Nie wiem dlaczego 10.6 mi w głowie utkwiło.

BMW G21 318d - jest

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
10.6 do moj cabriolet z 380 konikami zrobił - ja obstawiam 9.2 dla 450KM w m235i
Opublikowano
to tyle co M2...

Prawda jest taka że M2 ma przeniesienie napędu z M4 a to wielka różnica. M235i nie ma dyfra i dużo traci na starcie nadrabia mocą dopiero powyżej 100 na godzinę .Ponad to koła 265 względem 245 też robią różnice. reasumując M235 nigdy nie będzie M2.Nawet z dużo większą mocą. :D

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Dyfer ma, chyba szperę miałeś na myśli :)
Opublikowano

Oj tam oj tam, moje ma i szpere i koła 265 :P

I powiem, ze start ma całkiem niezły, wczoraj scigałem się z golfem 6 gti, przegrałem ... mocno był porobiony :D Ale wlasnie na starcie bez problemu go wyprzedzilem, dopiero przy 180kmh mnie doszedł, bo przyczepnosc jak na oske mam super :)

No i downpipe wpada w sierpniu.. tak na wszelki wypadek :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jaki kolor ?

Ciemny szary ? na bielskich blachach ?

BMW G21 318d - jest

Opublikowano
Bardziej na czarnego mi wyglądał, nie pamiętam jakie blachy, bo ścigałem się pod rząd z 3 autami w nocy i golfa R na chipie objechałem, a GTI nie :D Pamiętam kierowce, bo z nim gadałem, jeździ na spoty team200+
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bardziej na czarnego mi wyglądał, nie pamiętam jakie blachy, bo ścigałem się pod rząd z 3 autami w nocy i golfa R na chipie objechałem, a GTI nie :D Pamiętam kierowce, bo z nim gadałem, jeździ na spoty team200+

gti ~100kg lżejsze od R i fwd, jak już ruszy to jedzie, ale mocniejszego gti niż 380ps jeszcze nie widziałem.

Ten ciemno szary, taki czarnawy ma 360 i kierownika nie odpuszczającego nikomu godnemu zabawy :mrgreen:

BMW G21 318d - jest