Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slyszalem dzis ze rutkowski chce sie oficjalnie scigac z MAYBACHEM (spod bandery samoobrony) :shock:

rutkowski z tego co pamietam ma 750 ( jesli sie myle to mnie poprawceie ) , a maybach to maybach - patrzac na dane techniczne to cos czuje ze rutkowski bedzie podziwial tył maybacha - chyba ze jego bmw jest zmodyfikowane ....

slyszeliscie cos o tym ?? :mrgreen:

Opublikowano

Właśnie dzisiaj czytałem o tym w auto świecie. Wyścig ma się odbyć jak sie pogoda poprawi, czyli niewiadomo kiedy :mrgreen:

Co do ooglądania tyłu, to może Rutkowski ma jakieś modyfikacje w stylu James`a Bonda :D i to On pokaże tył Maybachowi :cool2:

Bądź miły dla ludzi kiedy pniesz się w górę,

bo możesz ich spotkać kiedy będziesz spadał w dół...

Opublikowano

dzisiaj tez o tym mowili w wiadomosciach ze poslowie sie zaklakdaja :8)

wyscig ma sie odbyc w Łodzi jak bedzie ladna pogoda :)

Opublikowano
a gdzie oni się ścigać będą??? :duh: chyba za granicą :mrgreen: no chyba że mają zawieszenia z tytanu :mrgreen:
klepało ale przestało!!!
Opublikowano

zadna !!!!!

tak tylko napisałem....

myślałem nad tym i juz wiem o co chodzi - misztal ma fure za 'bańke' - wiec mysli ze zjada wszystkich na ulicy - a rutkowski chce pokazac ze on ma za 400 tys i go wyprzedzi - totalna głupota - ale jak sie ma kase to i mozna robic głupoty ....

moze do wyscigu dokoptuja jeszcze H2 :twisted2: i corvete dziewulskiego :mad2: i gulczasa na 'motorynku'

Opublikowano
zadna !!!!!

totalna głupota - ale jak sie ma kase to i mozna robic głupoty ....

problem polega właśnie na tym, że to kasa takich bezmózgów(ale cwanych) do takich głupot, bezmyślnych zabaw, cyrków medialnych doprowadza...

...ale niech się bawią... najwyżej skończą jak "Enzo" na autostradzie... :mrgreen:

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano

Aleście się rozentuzjazmowali :mrgreen: :mrgreen:

Czym :?: (Nie kim)

Dwoma półgłówkami, z których jeden kala renomę BMW :?:

Wyścig odroczony, koniec tematu:

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=38924833

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano

A w tym samym Auto-Świecie pisze że poseł Misztal nosi się zamiarem kupnem Lamborghini specjalnie na ten wyścig albo podda swojego Maybacha podrasowaniu w Brabusie :D

Tak się zastanawiam co on chce tym udowodnić..... Chyba to że większym burakiem nie da się być ;) :duh:

http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
Opublikowano
1 pytanie- w ktorym miejscu Misztal jest 'burakiem" ? Bo ja nie zauwazylem zadnych tego oznak. Zna go ktos osobiscie, czy cala swoja wiedze czerpie z info z telewizji ? ( z ktorej tez to nie wynika- bo to normalny facet) A moze po prostu Misztal ma pieniadze i to nie pasuje ludziom ? A Rutkowski- raczej kozak- dlaczego jest niegodny bardziej od Was miec BMW ?
Opublikowano

1 i 2 i cała reszta rządżąca to banda poje... :!: :!: :!:

dostali się do koryta no i jak zwykle gó... robią

w kraju bieda aż piszczy, :cry2:

ludzie spieprz... jak najdalej/gdziekolwiek za granicę do roboty aby ustrzec się komornika/samodestrukcji z pętlą na szyji :cry2:

emeryci aż skaczą pod sufit z podwyżki :mad2: :cry2:

no ale jesteśmy w unii :cool2: :mrgreen: ceny zachodnie :!: pensje dalekowschodnie :!:

banda nierobów"rządzi krajem"a najgorsze w tym,że jak się jakiś cymbał dostanie to jest święta krowa przez 4 lata,tylko jej cycki uschły bo zamiast dawać to sama bierze

płacisz ZUSY,PODATKI :doh: potem się leczysz prywatnie bo czekając w kolejce na badanie szybciej warstwy piachu się doczekasz,

niszczysz samochody na pięknych drogach,

za 10 lat powiedzą,że kasa na emerytury się skończyła i to przez tych wrednych co z POLSKI wyjechali :idea:

PO PROSTU POLSKA :mrgreen: wszyscy ludzie co polegli/walczyli za kraj w grobach się przewracają

CO DO WYŚCIGU to zamiast ładnych samochodów powinni pokazać RANKING GOSPODARCZY :idea:

jesteśmy już za RUMUNIĄ :!: :cool2: tak dalej :cool2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.