Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A ile za taką zapłaciłeś?

Ja mam nordglass i jest tragiczna, miękka, strasznie podatna na zarysowania, no i masę refleksów na niej się robi.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dokładnie,96 rok produkcji,a żeby było ciekawiej to chłodnica klimy też jest ori i jeszcze żyje.
Opublikowano
Od klimy tez mam oryginał ale od wody szybciej mi poszła a mam nowszego 2lata i o dwa lata wcześniej padła. Wydaje mi się ze głównie przez syf zalegający między chlodnicami na dole. Było go sporo.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
Witam. U mnie zagościł nowy oryginalny czujnik położenia wałka koszt w serwisie 430pln. Ponownie zastanawiam się nad sprzedażą,znajomy przyprowadził piękne M5 e39 z przebiegiem 120tyś km i jeżeli jej nie zostawi to będę pierwszy do zakupu.
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jednak sprzedałeś, a w piątek jeszcze rozmawialiśmy :wink:

Ja natomiast coraz bardziej chciałbym nie koniecznie mocne ale za to stare auto.

Pozdrawiam.

ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ojj, widzę że zapowiada się ciekawa galeria :mrgreen:

Maćku, uchyl rąbka tajemnicy i napisz coś więcej o tej ///M :8)

• 7 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam. Obecnie nowa w rodzinie e39 535i z manualną skrzynią,2000 rok, pełny m-pakiet.

Coś czuje że wiem która to sztuka :mrgreen:

Opublikowano
Witam. Od jutra zaczynam prace przy nowej zabawce. Na początek kompletny rozrząd oraz vanosy mimo że nie klepią jakoś strasznie muszą wylecieć.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam. Galeria jak tylko znajdę chwilę to wrzucę. Na ten czas wleciało dsp 2,kompletny wydech z katami(bo nie było) cztery sondy i naprawiona pixeloza.