Skocz do zawartości

BMW Navigation DVD Road Map Europe PROFESSIONAL 2013!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

No rzeczywiście, jest wszystko na Piratach. Kilka dni temu tam szukałem i nie znalazłem na 2013r.

Pozdrawiam

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

BMW F30 2013 316i

• Odpowiedzi 281
  • Wyświetleń 82,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Hej,

Wystawiłem torrent, link na stronie pierwszej.

Pozdrawiam,

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
no ja sciagnalem z rapid i poszlo ekspresowo. wszystkie 3 plyty w godzine. czy ma znaczenie ze karze mi za kazda zmiana plyty czekac 5 min jak przeszedlem z oryginalnej plytki z 2006 roku na 2013?

🙃🙃

Opublikowano
Hej,

Wystawiłem torrent, link na stronie pierwszej.

Pozdrawiam,

Próbowałem wczoraj z pajratbeja zassać z tego samego torrenta ale nie banglał a link do tego unlockedpiratebay wpierw chce instalować jakieś coś czego ja na pewno nie chcę instalować.

Opublikowano
  • Autor

Hej,

Link do Torennta nie jest mojego autorstwa.

Pozdrawiam,

Opublikowano

witam

Wielkie Dzięki !!!! :lol:

pozdrawiam

Opublikowano

Dzięki bekon74 za możliwość przetestowania. Przyjemnie jest zobaczyć, że są jeszcze ludzie, którzy potrafią coś zrobić bezinteresownie. Niestety jest to coraz większa rzadkość i tym bardziej należą się słowa uznania.

Wszystko działa od „pierwszego strzału” :)

Opublikowano
Jakby ktoś miał problem ze ściągnięciem mam wersje 2013 do CIC - wypalona na 3 DVD . Mogę komuś sprezentować. Najlepiej ze śląska bo nie mam czasu na poczte chodzic
Opublikowano
Mam e60 z 2004 r. z nawigacja professional i teraz jest pytanie, czy da sie ustawic mape tak aby byla na calym ekranie a nie podzielona z tym komputerem?
Opublikowano
  • Autor
Mam e60 z 2004 r. z nawigacja professional i teraz jest pytanie, czy da sie ustawic mape tak aby byla na calym ekranie a nie podzielona z tym komputerem?

Hej,

Tak aby był widok samej mapy na całym ekranie niestety nie da się zrobić, możesz tylko mieć na większej części monitora lub na mniejszej. No i jeszcze też na dwóch częściach ale będzie to samo, podziałka zawsze zostanie.

Pozdrawiam,

Opublikowano
Jakby ktoś miał problem ze ściągnięciem mam wersje 2013 do CIC - wypalona na 3 DVD . Mogę komuś sprezentować. Najlepiej ze śląska bo nie mam czasu na poczte chodzic

Doradzam instalację CIC z USB. 5 razy szybciej i nie mają prawa pojawić się błędy.

Opublikowano

Posiadam oryginalną wersję DVD ROAD MAP EUROPE PROFESSIONAL 2013

rozumiem że oryginalna wersja nie zawiera radarów ani POI tak ?

Oryginał jest gorszy od wersji testowanej ? :(

Opublikowano
Wersja testowana ma dodane radary. Reszta POI jest taka sama.
Opublikowano

do wersji oryginalnej nie można dodać radarów ?

czy wersja "testowana" ma jakies ograniczenia czasowe ?

Opublikowano

No wersji oryginalnej - tłoczonej, do tego samego egzemplarza - nie można nic dodać. Nie ma możliwości technicznej.

Możesz z niej zrzucić sobie całą płytę, dodać radary odpowiednim programem i nagrać na czystą płytę, ale wychodzi na to samo.

Opublikowano
sprawdzał już ktoś czy to śmiga bez problemu w E39? czytnik MK4.
Opublikowano
sprawdzał już ktoś czy to śmiga bez problemu w E39? czytnik MK4.

To nie ta mapa kolego :D

Dla ciebie jest tu:

viewtopic.php?f=91&t=200848

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
za pierwszym włożeniem każdej płyty, nawigacja prosi o restart po 5 min. Zrobiłem to 3x ale dalej po każdej zmianie płyty wyskakuje ten komunikat o restarcie. Tez tak macie?
Opublikowano

Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum pragnę wszystkich serdecznie pozdrowić :D .

Teraz przechodzę do pytania, chcę połączyć płyty 2 i 3 czy jak wypakuję wszystko i skopiuję foldery to będzie działać?

Pozdrawiam,

Opublikowano
Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum pragnę wszystkich serdecznie pozdrowić :D .

Teraz przechodzę do pytania, chcę połączyć płyty 2 i 3 czy jak wypakuję wszystko i skopiuję foldery to będzie działać?

Pozdrawiam,

Nie będzie działać :)

Opublikowano
a jak to połączyć, aby działało?
Opublikowano
  • Autor
a jak to połączyć, aby działało?

Hej,

Kolega post wcześniej pisał, że się nie da. Nie ma takiej opcji!

Pozdrawiam,

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

A ja powracam jeszcze raz do sprawy wymiany płyt podczas jazdy. Często podróżuję pomiędzy Polską , Niemcami i np Czechami i do szału doprowadza mnie sprawa wymiany płyt - akurat te 3 kraje są na różnych 3 płytach. Wymiana czasem po prostu jest nie możliwa - mamy wreszcie połączenia autostradowe i nie ma możliwości zatrzymywać się na 5 minut. Ktoś kiedyś pisał że trzeba po kolei załadować płyty od 1 do 3 i nie będzie problemu. U mnie to nie działa , a może jest jakaś specjalna procedura lub działa to tylko na oryginalnych płytach. Proszę o pomoc w tym temacie.

P.S. Trzeba bardzo uważać jeśli chodzi o świeżo dodany Śląski odcinek A1 - jeśli chodzi o odwzorowanie węzłów na A1 - nijak mapa ma się do rzeczywistości , można pojechać pod prąd !

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
jak juz cos to dwie plytki. niemcy sa na plytce nr 1 i 2 czyli tam gdzie pepiki ;-)

🙃🙃

Opublikowano
A ja powracam jeszcze raz do sprawy wymiany płyt podczas jazdy. Często podróżuję pomiędzy Polską , Niemcami i np Czechami i do szału doprowadza mnie sprawa wymiany płyt - akurat te 3 kraje są na różnych 3 płytach. Wymiana czasem po prostu jest nie możliwa - mamy wreszcie połączenia autostradowe i nie ma możliwości zatrzymywać się na 5 minut. Ktoś kiedyś pisał że trzeba po kolei załadować płyty od 1 do 3 i nie będzie problemu. U mnie to nie działa , a może jest jakaś specjalna procedura lub działa to tylko na oryginalnych płytach. Proszę o pomoc w tym temacie.

Tylko po pierwszej (nr. 1) płycie potrzebujesz odczekać 5 minut - potem następne (2 + 3) wczytują się automatycnie.

Czyli dalej zmieniasz płyty w czasie jazdy bez potrzeby zatrzymywania się.

P.S. Trzeba bardzo uważać jeśli chodzi o świeżo dodany Śląski odcinek A1 - jeśli chodzi o odwzorowanie węzłów na A1 - nijak mapa ma się do rzeczywistości , można pojechać pod prąd !

Tak, trzeba bardzo uważać oczami na drogę, nie można spuszczać się tylko na nawigację !!!

:duh: