Skocz do zawartości

Ankieta/glosowanie - jaki silnik masz w F10/11

<t>Jaki silnik masz w F10/11</t>  

130 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Myślę, że ta statystyka dobrze oddaje to, co widzimy na drogach. M3, M5 i M7 ( ! ) zdarza mi się bardzo często oglądać :mrgreen:
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A ja ostatnio widziałem M550d i aż oczy przetarłem ze zdumienia bo byłem pewien, że to będzie wirtualne auto.
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
A ja ostatnio widziałem M550d i aż oczy przetarłem ze zdumienia bo byłem pewien, że to będzie wirtualne auto.

Moje M550xd jest prawdziwe :lol:

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niektórym się pewnie pomyliło i zamiast głosować jaki mają silnik to głosują jaki chcieliby mieć. Stąd tych M5 tyle. :mrgreen:
Opublikowano
Ostatnia pozycja w ankiecie to "M5 i inne". A że na liście brakuje dostępnego od niedawna 518d .... :mrgreen:

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nawiasem mówiąc to dziwnie ta ankieta jest stworzona, bo 520i i 520d jest pod jedną pozycją. Zupełnie bez sensu.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Nawet wskazane zrobić nową ;)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ja widuję czasami.
Opublikowano
Czyli co 10te sprzedawane f10 to m5!!! :)

Taa, jasne. Te 3 głosy te pewnie trole.

Wyrazie napisane jest M5 i inne. A inne to:

523i 3.0l 204KM

528i 3.0l 258KM

Ja posiadam 528i 258KM i zagłosowałem właśnie na M5 i inne

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no niestety w ankiecie mozna bylo umiescic max 10 wierszy a silnikow jest grubo ponad 10 - wiec taka ankieta a nie inna .....jak strona pozwoli na wiecej to sie zmieni
Opublikowano
Sądzę że dobrym rozwiązaniem byłoby wyodrębnienie M5 i Inne jako oddzielnych opcji do oddania głosu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tak tylko wiekszosc z nas pamieta jak pojawila sie ankieta i byla wyodrebniona M5 to odrazu byla podbijana.a szkoda bo widac nikt z nas na forum nie ma m5
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tak tylko wiekszosc z nas pamieta jak pojawila sie ankieta i byla wyodrebniona M5 to odrazu byla podbijana.a szkoda bo widac nikt z nas na forum nie ma m5

Właściciele nie chcą się pewnie czuć jak na łapance :cool2: nie każdy kupuje M5 żeby być gwiazdą na forum, a tak to niestety działa :wink:

• 1 miesiąc temu...