Skocz do zawartości

Gdzie kupic albo jak zrobic podwójny wydech do Bmw e60 3.0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanko moze wiecie jak przerobic wydech z pojedynczego na podwójny jak w M5 cos w tym stylu macie jakies pomysły albo ewentualnie gdzie kupic taki ? zeby pasowało? przerabiał to już ktoś?
Opublikowano
Trochę słabo to będzie wyglądało ale to Twoje auto. W mojej okolicy jeździ E60 530 XD, które brzmi jak V8, poprostu bajka. Dźwięk jest stosowany ale soczysty :D Niestety nie miałem okazji zapytać właściciela co to za wydech.
  • 1 rok później...
Opublikowano

Dla mnie w e60 podwójny wydech pasuje tylko w jednym przypadku - w M5.

Te wiejskie druciarskie dokładki zderzaka mpakietowego na 2 kominy są tak ch.jowe że żal na nie patrzeć... :mad2:

Oczywiście to tylko moja opinia i ktoś ma prawo się z nią nie zgodzić :D

Opublikowano
Wiecie po co dokładają podwójny wydech?

Jak sie auto zepsuje łapiesz za wydech i używasz jak taczki ;)

Heh padłem,a swoją droga dobrze powiedziane :D

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

Opublikowano
każdy ma prawo do swojego zdania i każdy ma inny gust :) czemu to dramat ? bo to nie jest fabryczny wydech? audi w 3l tdi też ma wydechy po obu stronach tylko iż fabrycznie...
Opublikowano
każdy ma prawo do swojego zdania i każdy ma inny gust :) czemu to dramat ? bo to nie jest fabryczny wydech? audi w 3l tdi też ma wydechy po obu stronach tylko iż fabrycznie...
Właśnie.. dobrze, że dodałeś fabrycznie Dla mnie to rąbanka i tyle. Jeśli auto ma kominy z dwóch stron - niech ma. Widocznie tak miało być. W przypadku e60 i rzeźby zderzaka m-pakowego to już w ogóle jest kiszka. Nie widziałem jeszcze aby ktoś wyciął drugą dziurę w tym zderzaku aby wyglądało to jako tako.
Opublikowano
O gustach sie nie dyskutuje. Mi sie takie modyfikacje nie podobają ale to właściciela maja cieszyć. Natomiast jeżeli byłaby możliwość poprawy dźwięku diesla R6 to chętnie bym sie skusił. Kiedyś w mojej okolicy jeździło 530xd z pięknym głębokim dźwiękiem. Ma ktoś pomysł jak to uzyskać? Niestety nie widuje juz tego samochodu i nie mam jak zapytać.
Opublikowano
dufuzor który widać na moim zderzaku został zrobiony w USA i jest idealnie dopasowany oraz symetryczny. mogę podać na priv stronkę zainteresowanym. ostatnio pojawił się taki dyfuzor dostępny w niemczech ale nie widziałem go na żywo co do kwestii wykonania...
Opublikowano

wydech jeszcze ujdzie, gorzej z lampami :duh:

http://www.nakop.ru/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=229040

Opublikowano
lampy mam przyciemnione specjalną to tego farbą, mam czarne felgi i wszystko razem daje fajny efekt :-) przynajmniej mi sie podoba :-p
Opublikowano
jezeli 3.0 miało by w seri 4 wydechy nikt by nie mowił ze wiocha ale zawsze idzie fala krytyki jak ktos cos innego chce zrobic. ale te wydechy z tej białej Bety pasuja idealnie i brzmią tez bosko. wysttarczy to tylko dobrze zrobic tak jak na filmiku a wiochy niebedzie :D i jak ktos powie ze tej na filmiku nie pasuja te wydechy to ma cos z głowa takie jest moje zdanie :D
Opublikowano
jezeli 3.0 miało by w seri 4 wydechy nikt by nie mowił ze wiocha ale zawsze idzie fala krytyki jak ktos cos innego chce zrobic. ale te wydechy z tej białej Bety pasuja idealnie i brzmią tez bosko. wysttarczy to tylko dobrze zrobic tak jak na filmiku a wiochy niebedzie :D i jak ktos powie ze tej na filmiku nie pasuja te wydechy to ma cos z głowa takie jest moje zdanie :D

Zgadza się, ale patrząc na te czarne lampy to aż strach pomyśleć jak wyglądałby ten wydech przy tego typu guście :lol:

Wg mnie wygląda to tragicznie :mad2:

Jak można z tego typu samochodu zrobić taką wieś :duh:

Gdyby 3.0 miało w serii 4 wydechy to pewnie nikt by nie mówił, że to wiocha, bo zapewne byłoby to zrobione z pewnym umiarem i klasą. Nie tak jak te czarne lampy :mrgreen:

• 3 tygodnie później...