Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ostatnim czasie tuningu były 2 skrajne bmki. Pierwsza , e30 w super stanie i z motorem m54 po kilku modyfikacjach legitymująca się mocą 250ps sam miód. Po niej pokazali mega KASZALOTA, e39 tak zwieśniaczoną aż mnie serce bolało. bad look, lexus look , wydech, blendy na szybie przód i tył ehh szkoda gadać. Miała tylko piękne felgi, ładny zadbany lakier i motor 528 oraz pękniętą dokładkę hammana.

W poprzednim czasie tuningu była piękna e36 alpina. Co raz więcej naszej ulubionej marki w TV i to nie tylko w roli bandit cara :)

Opublikowano
Zgadzam się w 100%. Nawet człowiek który przedstawiał e 39 wypisz wymaluj pasował do całego tego obrazka ze ... w tle. Felgi faktycznie całkiem fajne, też bardzo się cieszę że coraz częściej widać nasze samochody. Ale to chyba efekt kosztów związanych z eksploatacją. :cool2:
Opublikowano
W ostatnim czasie tuningu były 2 skrajne bmki. Pierwsza , e30 w super stanie i z motorem m54 po kilku modyfikacjach legitymująca się mocą 250ps sam miód. Po niej pokazali mega KASZALOTA, e39 tak zwieśniaczoną aż mnie serce bolało. bad look, lexus look , wydech, blendy na szybie przód i tył ehh szkoda gadać. Miała tylko piękne felgi, ładny zadbany lakier i motor 528 oraz pękniętą dokładkę hammana.

W poprzednim czasie tuningu była piękna e36 alpina. Co raz więcej naszej ulubionej marki w TV i to nie tylko w roli bandit cara :)

w ktorym byla alpina?? w tym co na koncu daremna prezentacja jakiegos nawet nie wiem jakiego auta i wokol niego pelno wies dziewczyn co zagladaja do tego auta i nie moga sie nadziwic?? daremne to bylo az wstyd bylo patrzec na to... ale alpiny nie widzialem :cry2: moze na poczatku bylo i przegapilem. a to e30 to w ktorym odcinku? kiedy premira byla zebym nie przegapil znow :mad2:

pozdrawiam

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano

Alpinka była jakoś ostatnio... B6 2.8 lub coś takiego w kombi, Super autko , bardzo cieszy jak się poogląda E36 w telewizji :]

A co do tego dzisiejszego programu to też przypadkiem obejrzałem, Zgadzam się także w 100% z Marcinem.

E30 - super robota firmy KSR, silnik z 330i naprawde niesawmowity fun musi być z takim samochodem.

A co do E39 to śmiech na sali jakiś dzieciak tatusiowi samochód stjuninkował :D, Czemu oni zawsze wszystko zrobią na opak, np zamiast wsadzić normalne orginalne lampy z białym kierunkiem np z nowszego modelu to oni jakimś sposobem zmienili ten pomarańczowy wkład w lampie lub coś takiego ale napewno to dobrze nie wyglądało. Z tyłu podobno zdobyli zderzak od M5 ale jak to określili, lepiej będzie wyglądać z 1 rurą i drugi wylot na wydech zakleili. A ta 1 rura to jakiś smieszny owal, wogóle niepasujący do stylizacji. O samym badlooku niewspominam bo to już za duże przegięcie :( . Niepamiętam kurczę nazwy firmy tych partaczy ale chętnie bym sie przyjrzał jescze raz... a może jednak lepiej nie! Szkoda że tacy amatorzy tjuninku psują takie ładne autka! :(

Bayerische Motoren Werke

Moja 328i :) i na 328i.org

Opublikowano

Panowie, nie przesadzajcie z ta e39. Ogolnie zle wrazenie nadawal niestety ten okropny bad look, ale autko mialo tez plusy. Mialo sliczne fele, zderzak z przodu tez niczego sobie. Tylne lampy tez mi sie podobaly w zestawieniu z tym lakierem.

Wiem, ze wszyscy to straszni zwolennicy serii... ale w takim razie po co wymieniacie lampy na te z bialym kierunkiem?? Przeciez one byly zarezerwowane dla m3?? :P

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano
Panowie, nie przesadzajcie z ta e39. Ogolnie zle wrazenie nadawal niestety ten okropny bad look, ale autko mialo tez plusy. Mialo sliczne fele, zderzak z przodu tez niczego sobie. Tylne lampy tez mi sie podobaly w zestawieniu z tym lakierem.

Wiem, ze wszyscy to straszni zwolennicy serii... ale w takim razie po co wymieniacie lampy na te z bialym kierunkiem?? Przeciez one byly zarezerwowane dla m3?? :P

bialy kierunek pojawil sie w serii pio lifcie w e39

http://img246.imageshack.us/img246/8982/podpisbkpyo6.jpg

Opublikowano
bialy kierunek pojawil sie w serii pio lifcie w e39

Dziwne ja mam E39 po lifcie i mam pomarańczowy kierunek. Jak to wyjaśnisz, skoro piszesz że w serii był??

http://img27.imageshack.us/img27/1430/10008058vw.jpg
Opublikowano
Spokojnie przecież były e39 po liftingu z pomarańczowymi kierunkami z przodu i z tyłu. Wygląda to bardzo przyzwoicie. Wiadomo ze białe to białe ale pomarańcz w gładkim szkle i z ringami fajnie sie komponuje.
BMW - Nie dla idiotów
Opublikowano
ten chłopaczek przedstawiający te e39 to właściciel firmy AGTuning, która zrobiła między innymi słynnego Sebringa w kameleonie, a e39 należy do jego ojca. moim zdaniem bez badlooka, lexusów i naklejek a'la blendy na szybach byłoby ok

BMW 528i, vito 110 CDi,

Zajazd pod Sosnami, Małkinia

Bar Sosenka, Rockwool polska, Małkinia

Zajazd Chodowiak, Chodów k/Siedlec

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Cudo to, to nie jest. Większość forumowiczów (ja zresztą też) są zwolennikami zdrowej serii bądź delikatnego gustownego tuningu. Chłopak (raczej nie Ojciec) miał fantazję i my tu klepaniem niczego nie zmienimy, a to że jest właścicielem firmy tuningowej niczego nie zmieni bo w sumie firma robi takie dość mocne stylingi.

Gusta i guściki i ponoć się o nich nie dyskutuje :wink: .

Dla tych którzy nie ogladali:

http://s32.yousendit.com/d.aspx?id=2VZOW1MQNX2231R89GXEEJL9RP

Tematyka CT: BMW E39 328 - gangsta style :D

Waga: 26,2MB

czas: 5:46

Opublikowano

własnie skonczyłem ogladać ten program i powiem że z wcześniejszych wypowiedzi spodziewałem sie czegoś w stylu strony wiejski pe el , nie jest tak zle , wiadomo że pare spraw jest dyskusyjnych. Z drugiej strony ideą tego programu jest tuning a gdyby gość zrobił tak jak pisze większość zderzak oryginał lampy oryginał ew M zostawił emblematy to niestety nie znalazłby sie w tym pragramie :!: :!: :!:

Wiem że bardzo dużo jest na tym forum zwolenników serii , ja też mam serie z fabrycznym sport- pakietem i nie zamierzam jej w żaden sposób tuningować , wieć my nie mamy czego szukać w pragramie Czas Tuningu bo nasze auta nie kwalifikuja sie do niego , ale też nie możemy krytykować samochodów które sie juz w nim znalazły ;)

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
wieć my nie mamy czego szukać w pragramie Czas Tuningu bo nasze auta nie kwalifikuja sie do niego , ale też nie możemy krytykować samochodów które sie juz w nim znalazły ;)

AKurat krytykować to możemy. Fajnie czasami pośmiać sie z coniektórych wiejskich krążowników gdzie wiekszosc czesci fabrycznych z absu zastąpił "wysokiej jakości laminat"... A ta e39 całkiem spoko tylko won z lampami tylnymi, bad lokiem, wykleiną przedniej szyby i znalazłbym kilka innych drobiazgów ale po co? Z tym zderzakiem od m5 też przegieli... Za kółka szacuneczek!

BMW - Nie dla idiotów
Opublikowano
Wniosek taki : Użytkownicy tego forum na TVN TURBO powinni oglądać tylko "TVN Classik albo DE LUX" ;)

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

Obejrzałem to. Mi to auto się nie podoba. Bad look z przodu mnie razi, światła z tyłu, i to że logo BMW pozdejmowane.

Tylko felgi mi się podobały.

Opublikowano
Wniosek taki : Użytkownicy tego forum na TVN TURBO powinni oglądać tylko "TVN Classik albo DE LUX" ;)
No i jeszcze Top Gear obviously! :]

To e30 było świetne. Zero bajerów, prawie seria i to jeszcze na wąskiej lampie, a mogłaby zmiażdżyć na prostej m3 e46. Kto by pomyślał? A e39... ma fajne zderzaki, lampy z przodu i z tyłu to koszmarki.

Opublikowano
e30 bajer. i jeszcze nie koniec beda modyfikowac, ciekawe czy pokaza znow po modyfikacjach penie nie bo juz nie raz slyszlaem w tym programie pokazemy po modyfikacjach ktore mialy byc w najblizszym czasie a tok mija i nie pokazuja tych aut :norty: a co do e39 to juz widzialem gorzej tuningowane auta i niestety tez BMW. dla mnie najgorsze te tylnie lampy i te niby blendy. najlepszy tekst "chcielismy nadac autu gangsterski styl..." i takie oczekiwanie co powie czy bed look czy te blendy a on "... i sciemnilismy szyby" :shock: :shock: "zeby nie bylo widac do srodka" a tam jasno jak nic. mogl tylnie bardziej sciemnic i nie wiem czy to gangsterski styl w srebrnym aucie...

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg