Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oby jego wzrost :mrgreen: poszedł razem w parze z wynikami jakie będzie osiągał :wink:

Tak czy siak zycze mu jak najlepszych czasów :norty:

Łukasz

E30 316 BAUR TC (w renowacji)

Opublikowano

szkoda ze wiekszosc kierowcow F1 to wlasnie takie krasnoludki .. oby wzrost nie stanal na przeszkodzie Kubicy w dobrych osiagach ..

a do pustoszenia ulic podczas GP jeszzcze chwila .. nie zapominajcie ze pewnie chwila uplynie zanim Kubica zasiadzie za sterami podczas GP .. ;)

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

Wyrósł nam chłopak i mam nadzieję, że wyrośnie na mistrza (jeszcze trochę, nie się rozkręci).

W piątki mają być treningi gdzie nasz rodak będzie jeździł. :norty:

Dobże zacząć F1 od pożadnej marki (oczywiście ze śmigiełkiem).

Trzymam kciuki :cool2:

Opublikowano
Ja tam jestem dumny ze jest w F1 Polak , a ze w BMW to podwaja moja dume :cool2:

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg

Opublikowano
Ja tam jestem dumny ze jest w F1 Polak , a ze w BMW to podwaja moja dume :cool2:

to prawda... :cool2: :D :cool2:

fajnie ze w BMW !!!

i kto wie... moze Kubica zapisze sie do BMW Klub Polska.... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

Ciekawe jakie by zapodal fotki na forum swojego BMW? E F1?

Zycze jemu jak najlepiej :cool2:

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg

Opublikowano
Roberto śmiga aktualnie X5 ale nie wiem z jakim motorkiem. Natomiast wspominał coś że chce JEDYNKE bo mu X5 za duże.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Roberto śmiga aktualnie X5 ale nie wiem z jakim motorkiem. Natomiast wspominał coś że chce JEDYNKE bo mu X5 za duże.

Możemy się pomieniać - kupię mu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszelkich fanów BMW oraz F1

Interwesuje się F1 od dawna, a BMW trochę krucej, ale fakt że pierwszy Polak za kierownicą bolidu F1 i to na dodatek w stajni SAUBER BMW cieszy mnie podwujnie :lol: :lol: . Oczywiście życzę KUBICY oraz BMW jak największych sukcesów i będę baczne przyglądał się jego sukcesom. Być może pierwsze mistrzostwo F1 dla Poski, a może i nawet dla BMW zdobędzie Kubica. :cool2:

Ale jestem na 100% pewny, że ten młody jeszcze kierowca zdobędzie sukcesów dla BMW. Oby został tam jak najdłużej.

Pozdro

E39 TOURING - i nic mi więcej nie potrzeba (narazie :-)
Opublikowano
to teraz trzeba trzymac kciuki aby dwoch pierwszych kierowcow sauber-bmw-f1 sraczka dopadla przed gp to nasz robercik bedzie startowal :cool2:
Opublikowano

No. Jest "frajda" jak sie patrzy, ze ktos od nas jezdzi w F1, i od razu "wyladowal" tam gdzie trzeba...

... tzn. w bialo-niebieskim teamie.

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png