Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem na tym forum od wczoraj ale z tego co sie orientuje to jest wsrod uzytkownikow forum przynajmniej jedna e23 w posiadaniu uzytkownika o nicku : sonic . Zdjecie jest chyba nawet w temacie "Youngtimerowcy wszystkich krajów, łączcie się!!!"

Wiecej musisz sie dowiedziec od innych bo jak juz wspomnialem jestem tu za krotko by wiedziec :)

Pozdrawiam

----------------------------------------------------

Sprzedam: Liczniki Używane Do BMW 1502 - 1602 - 1802 - 2002 - 2002tii . Seria I i II .

3 rodzaje sportowych kierownic

-----------------------------------------------------

Opublikowano

Z tego co pamiętam jest jeszcze kolega Zalew ale dawno już nie widziałem żeby sie udzielał... :| Może skupił sie na swojej stronce:

http://7e23.com/

P.S.Przypominam o porządnym formułowaniu tematu wątku.Pozwoli to w przyszłości na sprawniejsze poruszanie sie w dziale. :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam!Jestem uzytkownikiem tego forum od niedawana oraz posaidaczem e23,malo nas ale zawsze to cos.Zjadlem zeby na tym aucie i nie wiem czy kiedykolwiek sie go pozbede.e23 wygodnie do celu e30 szybko do celu :D
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

czesc

danek, jesli interesuje cie sprzedanie silnika 3.5 (jesli to nie gazownia) to daj znac na email

Z tego co pamiętam jest jeszcze kolega Zalew ale dawno już nie widziałem żeby sie udzielał... Neutral Może skupił sie na swojej stronce:

http://7e23.com/

czesc :) dzieki za pamiec. bmw-blog padl bo skupiony raczej bylem na paru powazniejszych sprawach :P

biore sie za odpalenie betki po wystarczajacym juz chyba dla niej odpoczynku :/ i doprowadzeniu jej wreszcie do nalezytego ladu :P

bede znow czesciej tu wpadal w miare czasu :P pozdrowki i do zobaczenia moze na jakims bmwklubpiwku :)