Skocz do zawartości

BMW E92 335d 366KM 699Nm - by klagosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Usiadły tak jak myślałem :wink: Tylko teraz aż sie prosi o jakiś gwint żeby jeszcze przykręcić całość do ziemii
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 289,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Na zdjęciach jest grubo, to na żywo musi być w ogóle kosmos :cool2:
Opublikowano
Felgi i ich prezencja na aucie niesamowite! Chyba najlepsze buty jakie miałeś na aucie do tej pory wg mnie.
Opublikowano
Ładnie się prezentują założone bo w kartonie to średnio wyglądały. Na żywo muszą rewelacyjnie wyglądać :cool2: :cool2: :cool2:
Lewy pas to nie kółko różańcowe.
Opublikowano

Powariowaliście z tymi letnimi no :lol: Jeden drugiego nakręca!! Ilu to już kolegów z forum - 3 , 4 ma letnie założone?? I wszyscy 19 cali :wink: hehe

Co do prezencji- galante :8)

Klagosz machniesz mi zdjęcie przedniej felgi z oponą? Chcę zobaczyć ile będzie mi wystawała felga przy rozmiarze 225. Mam ET 8,5 na tył a oponkę 225/40.

Jakbyś w wolnej chwili mógł to zrób z góry albo jakoś tak gdzie widać rant opony i felgę :) - z góry dzięki!!

Te felgi miały piękny filmik na YT. Dobra modelka i cudne białe M3.

http://i42.tinypic.com/2u7vjag.jpg
Opublikowano
  • Członkowie klubu
Moim zdaniem szału nie ma :). 313 wysoko powiesiły poprzeczkę :).
Opublikowano

Mówiłem, że wklęsłość tych felg miażdży. :8) Świetnie się autko prezentuje :cool2:

Pojeździj jeszcze parę tygodni z oklejonym autem a potem możesz myśleć o zrywaniu. :wink:

Powariowaliście z tymi letnimi no :lol: Jeden drugiego nakręca!! Ilu to już kolegów z forum - 3 , 4 ma letnie założone?? I wszyscy 19 cali :wink: hehe.

Ja na przyszły tydzień też planuje założyć letnie 19''. :D Może w końcu zima zrozumie że mamy jej już dosyć. :mrgreen:

Edytowane przez jarnet86

Opublikowano
  • Autor
...

Klagosz machniesz mi zdjęcie przedniej felgi z oponą? Chcę zobaczyć ile będzie mi wystawała felga przy rozmiarze 225. Mam ET 8,5 na tył a oponkę 225/40.

Jakbyś w wolnej chwili mógł to zrób z góry albo jakoś tak gdzie widać rant opony i felgę :) - z góry dzięki!!

...

Dziś już nie dam rady :/

Ale ja mam Conti P5 i felga jest minimalnie schowana za rant opony także jest OK.

A moim nie :twisted:

wiem wiem zamówiłeś 313 :)

Przy tych felgach chyba potrzebna lepsza gleba :)

Nowe sprężyny EIBACH zamówione bo te co miałem z HAMANNa w zeszłym sezonie były za bardzo obniżające :cool2:

Opublikowano
  • Autor

HEHE :)

będzie będzie JW wspomniałem :cool2:

Opublikowano
...

...

Dziś już nie dam rady :/

Ale ja mam Conti P5 i felga jest minimalnie schowana za rant opony także jest OK.

Schowane są? To na profilu 40 będę miał jeszcze lepiej :) Ja też mam Conti 5 ale bez P :8)

Najwyżej w wolnej chwili cykniesz :cool2:

http://i42.tinypic.com/2u7vjag.jpg
Opublikowano
  • Autor

No to będziesz miał tak jak ja albo ciut lepiej bo wydaje mi się że ranty ochronne w tych CONTI są takie same :cool2:

Bo wiele zależy właśnie od opony.

Opublikowano
  • Autor

Dzieki :wink:

Nad kolorem myśle intensywnie :wink:

Opublikowano

Felgi wyglądają na aucie świetnie w pudełku nie wyglądały tak dobrze... ich plusem jest niepowtarzalność... :cool2:

Nie mogę... to raczej u Ciebie powinno być biało a nie u mnie na nizinie :mad2: :wink:

http://img683.imageshack.us/img683/6729/img00000092l.jpg

tyle napadało od wczoraj i ciągle pada...

P.S. tak wyglądają auta których kierowcy za wcześnie zakładają letnie opony ;)

Opublikowano

Na aucie wyglądaja juz nieco lepiej niż w kartonach :wink: , zwracam część honoru :lol:

Musze zobaczyć na żywo, żeby się przekonać czy na prawdę robią efekt WOW

Opublikowano
to u was taka zima ?:mrgreen:

A u was inna? :mrgreen:

Opublikowano
  • Członkowie klubu
...

A moim nie :twisted:

wiem wiem zamówiłeś 313 :)

Jeszcze nie zamówiłem :D.

Nie no ja widzę Twoje auto na jakichś Breytonach czy CH-R. Tak tak wiem ze zaraz milion osób napisze, że są oklepane. Moim zdaniem są poprostu ładne i dlatego ludzie je zakładają :).

Nie wszystko co jest unikalne jest najlepsze :). Na różowo nikt by auta nie pomalował przecież (chociaż może to aż zbyt daleko idący przykład w stosunku do Twoich nowych felg ;) - Sa w miare , są spoko - ale nic poza tym. Twoje auto zasługuje na więcej :).

Opublikowano
Felgi pięknie siadły ! Ciekawy jestem wytrzymałości ich na Polskich drogach, czy faktycznie austriackie certyfikaty zrekompensują wschodnie pochodzenie... W każdym razie wyglądają przepięknie ! I ja bym wrócił do czarnego koloru bo do tego średnio pasują :) Albo pomyślał nad jakimś innym jeśli Ci się czarny nie widzi :D
Opublikowano
dla mnie fajnie. bo mi zawsze podobało się niskie et. Co do koloru to jednak czarnych trochę jeździ... takiego drugiego nie ma.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.