Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Narzekać bym nie narzekał bo przydało by się trochę więcej mocy. Ale wydawać miesięcznie tysiaka albo i więcej na samo paliwo mi się nie uśmiecha. Wyrobić bym wyrobił, ale szkoda tyle kasy przepalać jak jest wiele innych wydatków :) Co innego gdybym robił mniej km albo miał drugie auto
  • Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Same dojazdy do pracy to praktycznie 1000km miesięcznie

Latam podobnie i nie narzekam na 4,7 :mrgreen:

Zagazowanego masz tego Jeepa?

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Oczywiście :D

Nie wyglądam raczej na prezesa w Orlenie :mrgreen:

Beta też na wionę idzie w gaz.

Krystianowa 4,4 też jest zagaziona przecież.

Odnośnie Mki w gaz. A dlaczego nie???

Widziałem już kiedyś i latało to. Każdy silnik chodzi dobrze na LPG jeżeli jest dobrze wszystko zgrane. Chłopaki w Subarakach turbodoładowanych(nawet i 300KM) latają na LPG i się nic nie dzieje, a to też pochłania wachę z prędkością światła :mrgreen:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
M-ki nie zagazuję. Za mało km robię. Żebym przejeżdżał tak jak Paweł może i bym się zastanowił. Byłem dziś w jednym miejscu i w poniedziałek będę miał na 99% resztę kasy. Więc w poniedziałek autko będzie wystawione.
Opublikowano

Widziałem Cię kiedyś na mieście, piękna bunia :)

Posiadasz może interfejs do podłączenia e36 pod komputer ? Ostatnio byłem u jednego majstra i nie miał, więc jak byś miał mogli bysmy się jakos dogadać :wink:

Pozdrawiam

Opublikowano
No na pewno. Ale nie wiem czy nie po Świętach. Na razie jest mi potrzebna. Kupię następne autko, a teraz nie czas na wymianę płynów itd, Pamiętaj, że czekam na znać od Ciebie. Piwo, wódka... Do wyboru do koloru :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jasne :mrgreen:

Muszę podjechać do Ciebie swoją na diagnozę komputerową :mrgreen:

Ale na razie tak ją porozbierałem,że ćwierć samochodu jest wyjęte :? .

Walczę powoli,bardzo powoli.

Chcę zrobić jedno z niewielu E36 zachowanych w fabrycznym stanie jeżdżących po Polsce. Któregoś dnia jeżdżąc po mieście dreambusem zwracałem uwagę na E36-stki i muszę stwierdzić, że niestety to same pordzewiałe i skatowane wraki jeżdżą.

Może kiedyś na zlocie wygram jakąś nagrodę ze swoją balbinką :wink: .

Życzę powodzenia w sprzedaży.

PS.Tak trochę mi szkoda swojej E39-tki i Twojej E 39-tki- że nie spotkają się już raczej nigdy :( .

ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nadaję.

Ale tam brak tego co teraz się dzieje :mrgreen: .

Nie mam czasu na razie wrzucić fotek, ale jak przywalę to ze 3 strony będzie :norty:

Nie próżnujemy :cool2: .

ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Taaa.Chyba MANem :mrgreen:

W sobotę chciał nie chciał trza zmienniczkę podmienić.

A pozatym BMW nie nadaje się do jazdy tak jak wcześniej pisałem.

ec2Wze6.jpg
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Daj lepsze foty!

Na takich prześwietlonych wygląda nijak :(

W tle widzę PKS :cool2:

ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeszcze nie ma :mrgreen:

Danielu przejrzyj allegro, smutne ale prawdziwe :(

Lata lecą wartość spada,a reszta to nikogo nie obchodzi.

Wiem jak sprzedawałem swoją.Niestety takie realia i za cenę o jakiej marzyłem to prędzej na emeryturę bym odszedł niż sprzedał :(

Auto było w takim stanie, że nowy właściciel teraz pozmieniał filtry i olej w silniku i jeździ dalej uśmiechnięty- co mnie też bardzo cieszy bo to świadczy dobrze o mnie.Ludzie szukają Bóg wie czego, a jak była na sprzedaż to przez wielu nawet na forum zostałem wyśmiany.

Krystian proszę Cię daj lepsze zdjęcia w ogłoszeniu.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

A skąd Ci wezmę teraz lepsze? Pada więc nie zrobię lepszych. Fotografem też nie jestem :D

Edit: Poprawiłem. Jak teraz Ci się nie podobają to weź swój sprzęt i sam zrób hehe :mrgreen:

Opublikowano
Jeszcze nie ma :mrgreen:

Danielu przejrzyj allegro, smutne ale prawdziwe :(

Lata lecą wartość spada,a reszta to nikogo nie obchodzi.

Wiem jak sprzedawałem swoją.Niestety takie realia i za cenę o jakiej marzyłem to prędzej na emeryturę bym odszedł niż sprzedał :(

Auto było w takim stanie, że nowy właściciel teraz pozmieniał filtry i olej w silniku i jeździ dalej uśmiechnięty- co mnie też bardzo cieszy bo to świadczy dobrze o mnie.Ludzie szukają Bóg wie czego, a jak była na sprzedaż to przez wielu nawet na forum zostałem wyśmiany.

Krystian proszę Cię daj lepsze zdjęcia w ogłoszeniu.

NO i ludzie TDS-ów nie doceniają bo się nasłuchali.. A ja widziałem dzielnego TDS-a z ponad 700tys na liczniku który kupę lat do Szwajcarii po auta jeździł z lawetą. Co prawda pompa była zmieniana na używaną kilka razy, ale serducho nie ruszane.

Krystian ma 540i która jest po fajnych remontach które są kosztowne, a on je wymienił. Układ chłodzenia nowy, cewki które kosztują kupę kasy też i wiele innych grubych rzeczy na które ma fotki itd. Nie ma ten silnik vanosa i jest najlepszą V8 która jest w e39. Wydaje mi się, że jak by nie było ciśnienia ze sprzedażą to można by było troszkę poniżej 20tys dostać.

Opublikowano
Ja nawet połowy nie odzyskam co włożyłem i myślę, że cena jest atrakcyjna, ale na razie brak zainteresowania poza 2 kolegami z forum co się popytali i jednym telefonem od handlarza, który chciał przyjechać po nią za 10 tys :duh:
Opublikowano
Szkoda, że nie manual... Na wiosnę będę chciał coś takiego kupić, ale koniecznie w manualu. A Twoja naprawdę mi się podoba :)
Opublikowano
Automat = wygoda :D Bokiem nie polatasz, ale jeśli chodzi o osiągi to nie odczuwa się przy tym silniku różnicy :D

Beema Krysa jest do dostojnego podróżowania, ewentualnie spieprzania przed mafią. Automat do obydwu zadań pasuje, jak ulał.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano

No właśnie, bokiem nie... :oops:

Pod tym względem jestem ortodoksem (tylko benzyna, tylko napęd na tył i tylko manual :D ) żaden automat, nawet DSG, nie zmieni biegu właśnie w tym momencie, kiedy bym chciał i sam to zrobił. Testowałem kiedyś u dealera Mercedesa na jeździe próbnej najnowszą C-klasę Coupe 200K w skrzyni 7G-tronic i nawet ona w trybie Sport miała opóźnienia. Dlatego nikt nigdy nie namówi mnie na automat :wink: poza tym koszty utrzymania (napraw) też są (dużo) większe.

Opublikowano
Szkoda, że nie manual... Na wiosnę będę chciał coś takiego kupić, ale koniecznie w manualu. A Twoja naprawdę mi się podoba :)

Za taką kasę co Krystian sprzedaje można kupować i to na spokojnie bez wkładu start w części i sobie przerobić na manuala. Trzeba znaleźć tylko porządny zakład bo wiem, że we Wrocławiu w klinice BMW coś takiego robili w v8 e39.