Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam klubowiczów.

Mam problem z wyborem firmy z której kupię tuleje oraz stabilizatory. Moje pytanie to jaką firmę polecacie, jaka jest żywotność takich zamienników i jakie są koszty ew. zakupu zestawu naprawczego. I jeszcze czy kupować wszystko osobno czy w zestawie.

Popraw temat na zgodny z regulaminem

Edytowane przez Punisher46
Opublikowano
no ja też polecam Lemfordera, firma dobra i sprawdzona, co prawda ceny mają wyższe od reszty ale myślę że warto dołożyć i nie myśleć za ile znowu trzeba będzie grzebac..

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
Za Meyle HD zapłacisz mniej,a jakość taka jak Lemfordera, albo i lepsza.

A może jakieś namiary na przedstawiciela lub sklep? Bydgoszcz i okolice.

Opublikowano
Hej, Meyle HD jest równiez dobre, ale na tyle za dużo nie zaoszczędzisz na Meyle, tam nie ma dużo gratów, więc brałbym Lemfordera. Z przodu to co innego, Meyle wychodzi praktycznie dwa razy taniej niż Lemforder.
pozdrawiam Bartek
Opublikowano

Potwierdzam - tylko Lemforder albo Meyle HD. Natomiast przednie wahacze - tylko Meyle HD - są o połowe tańsze od Lemforder, a i bardziej wytrzymałe.

Pozdrawiam

Opublikowano
Lamforder, TRW, Febi -te części szły na tzw. pierwszy montaż, reszta to strata czasu.

Z Febi to raczej bym uważał, odkąd przenieśli się do Chin z produkcją nie jest już tak dobrze. Sam miałem przód w e34 febi i rozsypał się w mak po 20 tyś. To już niestety chińszczyzna.

pozdrawiam Bartek