Skocz do zawartości

CHIP TUNING BMW 318D 320D 330D #Profi Strojenie# PROMOCJA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokladnie tak jak Marcin pisze...autko bedzie jedynym egzemplarzem all over the world !!!

Nie licza sie pieniadze wlozone,poswiecony czas. Liczy sie pasja i chec stworzenia czegos jedynym w swoim rodzaju :norty:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
...poza tym taki projekt to zawsze bardzo dobra ścieżka edukacyjna ...

Jasne... uda się czy nie nieważne ale liczy się fan z tego całego "modingu" :cool2:

http://www.auto-scanners.com/PIC/bmw-icom-a2-b-c-792L_1.jpg
Opublikowano

Nie ma opcji aby coś się nie udało. Wielkie doświadczenie i idealny Team to podstawa!

Marcin91 i Moby85 może coś powiedzieć o współpracy... Współpraca z tymi chłopakami to sukces gwarantowany :cool2:

Opublikowano

panowie czemu się tak ograniczać do małych turbinek :D dajcie dmuchawke z jakiejś scani albo volvo ciężarowego i jazda :D wstanie może dopiero przy 4 tyś ale jak pierdziolnie to będzie w czasie auto przenosić :P

to rozumiem na koniec będzie jakiś wyścig z 330d poliftem ? :)

szukam
Opublikowano
Jak juz hybrydka wstanie tak jak TC pisze przy jakis 2,5tys to m57 nie ma szans...dlatego bedzie biturbo zeby byl power od 1,5 obr :twisted:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
Panowie załóżcie osobny wątek dotyczący tego projektu...
http://www.auto-scanners.com/PIC/bmw-icom-a2-b-c-792L_1.jpg
Opublikowano
Ale z drugiej strony taki temat wewnątrz teamtu sponsorowanego to też niezła reklama :D :norty:
Opublikowano

BMW E46 318d CR 2003r

http://imageshack.us/a/img831/8405/imag0188ph.jpg

http://imageshack.us/a/img819/3525/imag0189gx.jpg

takiego przyrostu się nie spodziewałem, całe 13koni i 40 niutków więcej :mad2: (nawet nie 10%)

Mapa do mojego sedana była zmieniana CZTERY razy zanim doszliśmy do wniosku że jest ok, jednak widać po wykresie jak jest.

Koszt tuningu 350zł + 100zł hamownia. Za 700zł miałbym tuning z wykresem przed i po wgraniu mapy + sprawdzenie samochodu.

NIE jestem zadowolony z usługi, czekałem za kablem 2tygodnie, mapy były dosyć szybko robione, ale też zeszło koło tygodnia, żeby dotrzeć do czwartej wersji mapy, no i przyrost mocy jest na poziomie seryjnej e46 przed liftem...

ŻĄDAM ŻEBY TC ZWRÓCIŁ MI PIENIĄDZE ZA USŁUGĘ !

Opublikowano
Ja jeszcze nie wgrywałem map zrobionych przez TC chodź je mam na komputerze, zmieniłem sprzęgło i jadę na hamownię sprawdzić seryjną moc a po pomiarze odrazu wgrywam mapy zrobione przez TC i drugi pomiar. Poniedziałek, wtorek okaże się co będzie (mam nadzieję że wszystko wypali).
Opublikowano
rozmawiac o ewentualnej korekcie ...

nic nie wspominałem że chce korekte!

znowu się naczekam za kablem, a po zmianie mapy będę jechał na hamownie i kolejne 100zł do wydania?

Dlatego wole mieć kasę z powrotem! dołożę do tego 300zł i będę miał na miejscu zrobioną mape + pomiary

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

HEHE no właśnie, gdzie wykres serii. Możę miałeś 100 KM a teraz 128KM?? Jak wrażenia z jazdy...przy tak małym przyroście jak twierdzisz, pewnie nie odczułeś żadnej różnicy....

PZDR>

Opublikowano

no w sumie TC ma racje.

Jak miałeś auto niesprawne i miałes ledwo 100 koni a teraz masz tyle to do kogo pretensje. Skąd wiesz że twoje auto miało wcześniej te 115 czy ile tam powinno mieć ?

szukam
Opublikowano
Kolego,

Shamuj serie a pozniej z pretensjami. Jakbys troche poczytal to bys wiedzial, ze te modele gubily seryjne KM i mozesz miec nawet 120-125KM :D

Poza tym przyrost KM zalezy od pompy VP44 - w Twoim przypadku nie jest zly, tym bardziej, jak pisze wyzej nie masz porownania do serii.

to jest CR...

Opublikowano
Kolego,

Shamuj serie a pozniej z pretensjami. Jakbys troche poczytal to bys wiedzial, ze te modele gubily seryjne KM i mozesz miec nawet 120-125KM :D

Poza tym przyrost KM zalezy od pompy VP44 - w Twoim przypadku nie jest zly, tym bardziej, jak pisze wyzej nie masz porownania do serii.

No właśnie na serii miałem 118km i 254nm jak dobrze pamietam a teraz zmieniłem sprzęgło i jadę jeszcze raz serię hamować.