Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich :D Mam takie pytanko, a mianowicie zauważyłem dziś, że jak mam włączone ciepłe powietrze to z przodu jest ok, lecz z tyłu przez kratki nawiewu dla pasażerów leci zimne. Grzanie nóg działa prawidłowo. W lato nie zauważyłem bo włączona klima i pasażerowie zadowoleni, że na nich też leci zimne, każdy ustawił na swoją stronę, lecz ciepłe nie leci. I tu moje pytanie czy to normalne jest? Skoro zimne leci to chyba ciepłe też powinno prawda? Jak ktoś spojrzy u siebie będę wdzięczny. Z góry dziękuje za odp. :D
Opublikowano

Jesli nie ma pokretla cieple/zimne na tylnym nawiewie to nie bedzie wialo cieplym.Niestety.

Nie Ty pierwszy zadales to pytanie na forum.Poszukaj a napewno znajdziesz cos na ten temat.

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano
Jakby ktoś nie wiedział to w E34 jest tak samo, jak z tyłu nie ma regulacji ciepłe/zimne to leci tylko zimne.
Opublikowano
witam a ja mam regulacje ziepło zimno na tych nawiewach dla pasarzerów raz mi leciało ciepłe a teraz nie leci ciepłe tylko zmne:( w czym problem?dodam ze mam padnietego jeza bo nawiew swiruje i dmucha na maxa kiedy chce i w jaką kratke chce.wiem ze powinienem zacząc od wymiany jeża.a co z nawiewem na tył jeż tak miesza?
Opublikowano
Hejka , sam sobie odpowidzialeś na swoje pytanie " mam padnietego jeza bo nawiew swiruje i dmucha na maxa kiedy chce i w jaką kratke chce " :roll:
Opublikowano
bobiczek86 tak odpowiedziałem ale czy dobrze to nie wiem.wiem ze jak jeż padnie to nie idzie sterowac siła nawiewu a u mnie dodatkowo dmucha gdzie chce .w pozycji auto dmucha pod szybe z pełną siła nagle wentylator zwalnia do zera i potem dmucha np.w nogi na maxa .musi mi wiać cieple powietrze na tył bo mrozy juz są a dupeczki są spragnione i musi byc ciepło na tylnym siedzeniu :mrgreen:
Opublikowano
leonlionheart , no cóż kolego to ja proponuję dla dupeczek wozić termoforki , grzejesz na silniczku i rzucasz laskom do tyłu , a poza tym to wiesz ciepło zimno ciepło zimno - to jak profesjonalna sauna , wszystko dla zdrowia :D
Opublikowano
leonlionheart , no cóż kolego to ja proponuję dla dupeczek wozić termoforki , grzejesz na silniczku i rzucasz laskom do tyłu , a poza tym to wiesz ciepło zimno ciepło zimno - to jak profesjonalna sauna , wszystko dla zdrowia :D

z tyłu musi wiac ciepło bo ja tam bede z dupeczką :mrgreen: zadne dupeczki nie woze z tyłu :nienie: chyba ze ja z tyłu siedze razem z nimi :norty: na dniach wymieniam jeża i mam nadzieje że to naprawi cały klimatronik i wszystko bedzie jak powinno.termofor to ja uzywałem dla siebie z przodu jak wsiadałem do auta po nocy :cool2: niestety brak grzanych foteli grzane fotele to super sprawa zaraz po klimie