Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
U mnie pod chionką nic nie bulgotało :wink: A tak erio to nic związanego z autkiem (do autka itp) nie dostałem :(

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano
ja chciałem dostac 760Li z bobulatorem , wariatorem i turbonatorem , nie dostałem ale i tak prezenty pod choinką znalazłem przecudne :D
Opublikowano

Dostał mi się żółty sprzęt 18-biegowy i dwukołowy.

P.S. Pilnie poszukuję naklejki BMW, takiej w sam raz na ramę rowera :mrgreen: :twisted2: :twisted2:

P.S.S. Nie mniej pilnie poszukuję CD z kawałkiem "Żółty rower" Formacji Nieżywych Schabuff. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted2: :twisted:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano

a u mnie zjawiło się becker mexico pro cd :clap:

nie zwiększylo niestety mocy, ale teraz na pewno częściej będę włączał radio...

aaa... byłbym zapomniał, zafundowałem jeszcze siwej nowy tłumik... ale pod choinkę go nie pchałem :mrgreen:

... no i teraz to ja słyszę te 6 garów, a nie dziurawą rurę :cool2:

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano

To i ja się pochwalę....

Dostałem przepiękny 470 stonnicowy album o historii BMW.... :mrgreen:

Od modelu Wartburg Motorwagen z 1896r. po najnowsze modele z 2005r.

Polecam wszystkim tą lekturę.

Autormi albumu są:

Rainer W. Schlegelmilch

Hartmut Lehbrink

Jochen von Ostereoth

A, i takie małe autko z napędem 4x4 v-max 50km/h którego obecnie przerabiam na e 36 :cool2:

Opublikowano
Ja sobie sprezentowalem nowe lampy do e38 :D
Opublikowano

No dobra , powiem. Dostałem pod choinkę nowego czipa którego sobie sam kupiłem. Żona się trochę wk.......a i nic mi nie kupiła ale czipa zapakowała naprawdę ślicznie, w mikołajki takie wzorki. Jestem zadowolony.

Teraz bezie 307 KM i 436 Nm. Pozdrawiam żonę.

Opublikowano

Ja też sobie sam kupiłem prezencik pod choinkę.

E-34 M60 manual cosmoschwarz metalic,shadow line,95r.,stan prawie igła,jasne skórki,zawieszenie od M,kierownica od M,ASC+T,roleta elektryczna,lusterko w fotochromie.

Teraz mam już drugie M60. :D

Opublikowano
Ja też sobie sam kupiłem prezencik pod choinkę.

E-34 M60 manual cosmoschwarz metalic,shadow line,95r.,stan prawie igła,jasne skórki,zawieszenie od M,kierownica od M,ASC+T,roleta elektryczna,lusterko w fotochromie.

Teraz mam już drugie M60.

Musisz mieć dużą choinkę ;P
Opublikowano
Ja chciałem od żonki chociaż breloczek oryginalny z cyferką 3 , ale jak jej pokazałem (kosztuje na allegro 125 PLN ) to sie zapytała czy jestem nienormalny. :( Zamiast tego dostałem kolejny perfum i jakas bluze. A przed wczoraj okazało sie ze musze wymienic kableWN. Zaczeła coś przebierać , przebic nie bylo widać no to trzeba było sprawdzić metodą organoleptyczną. Dostałem po paluchu.... Gwiazdor chyba mnie nie lubi.... :cry2:
Opublikowano
i cos jeszcze

Powiedz coś więcej hehe

Jeżeli to "coś" jest tym o czym myślę to nie TY jeden to Dostałeś :lol:

Opublikowano
No i tu jest problem. Ja nie dostałem. "Indianie" przyjechali akurat. :mad2: Stad moja frustracja. Ale własnie wróciłe z kojacego nerwy sprzątania w mojej kochance Beci pseudonim Katrina :twisted2:
Opublikowano
No i tu jest problem. Ja nie dostałem. "Indianie" przyjechali akurat. :mad2: Stad moja frustracja. Ale własnie wróciłe z kojacego nerwy sprzątania w mojej kochance Beci pseudonim Katrina :twisted2:

Hehehe zaraz chyba się przekręce Indianie dobre, ale się uśmiałem :D