Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kiedy będzie w sprzedaży? Sorki za pytanie, ale nie mam czasu śledzić tego wątku, a auto wydaje mi się coraz bardziej interesujące i godne uwagi...
Opublikowano
Czy e92 ma taki sam rozstaw i wymiary jak e90?

Z tego co patrzyłem tak - 2760mm

F30 ma 2810mm a więc 5cm więcej.

Na tej focie faktycznie wydaje się krótsza ale to zwyczajne złudzenie przez kamuflarz mocno odcinający się od koloru auta...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oj bedzie zacnie :cool2:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Fake nie, ale chyba kontrolowany przeciek. Zdjęcia wyglądają na robione na terenie wewnątrz zakładu a nie wierzę, że kierowca nie widział, że jest fotografowany. Kamuflaż dziwnym trafem został założony selektywnie żeby uchylić rąbka tajemnicy ale nie pokazywać wszystkiego.

http://www.f30post.com/forums/attachment.php?s=17ed1dfab5f645ac90aa0b9cd0c0cf91&attachmentid=780997&d=1352756434

http://www.f30post.com/forums/attachment.php?s=17ed1dfab5f645ac90aa0b9cd0c0cf91&attachmentid=780998&d=1352756434

Opublikowano

Kamuflażen zasłonili to co najważniejsze... :wink:

e90 nigdy jakoś specjalnie do mnie nie trafiała za to e92 bardzo - wszystko przez o wiele ładniejsze lampy z przodu i z tyłu.

F30 podoba mi się na maxa więc idąc tym tropem, jeśli będzie jeszcze fajniejsze to jest szansa, że będzie urywać głowę! :twisted:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Oby tylko w wersji produkcyjnej pozostał szczególnie tylny zderzak oraz przedni. Są kosmiczne. Produkcja rozpoczyna się w lipcu 2013, a więc zmiana F30 na F32 realna ;)
Opublikowano

Za samo wnetrzne juz chce zmienic auto ;)

Tego sie wlasnie balem bo chcialem kupic coupe ale za dlugo czekania a teraz juz mysle jak zamienic F30 na F32...

Opublikowano

Jak zostanie w tej wersji to naprawdę jak dla mnie będzie poza konkurencją :cool2:

A zderzaki wyglądaja obłednie zwłaszcza tył.

Jak to jest "zwykła" wersja to ciekawe jaki zrobią do niej M-pakiet :8)

Opublikowano
No właśnie, żeby się nie okazało, że ten concept do produkcji trochę "odchudzą" po to, żeby po włożeniu M-pakietu finalnie auto wyglądało tak jak na tych obrazkach. Tył patrząc z boku wydaje mi się do serii 6 podobny... Te skrzela też robią robotę. Fajna jest...
Opublikowano

Może warto byłoby skorzystać z okazji i zmienić tytuł na gramatycznie poprawny? :-)

Moim zdaniem za bardzo pojechali w dół z przodem, wygląda otyle, a nie muskularnie. Tył świetny.

Środek - przerost formy nad treścią, podobnie jak wcześniejsze modele pokazowe 6tki.

Opublikowano
Może warto byłoby skorzystać z okazji i zmienić tytuł na gramatycznie poprawny? :-)

...

Dobrze zauważyłeś - POPRAWIONE :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja poprawiłem ;)

Ponieważ do concept to spodziewam się mini-wersji 6tki w wersji produkcyjnej z przodem od F30 ale i tak jak ktoś napisał.... jest na co odkładać :cool2: :mrgreen:

Widziałem też zdjęcia 3 GT :duh: :duh: :nienie: Tutaj wciąż A5 sportback jest dla mnie faworytem.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Jako że wcześniej nigdy coupe mnie nie interesowało, czy możecie potwierdzić lub zaprzeczyć, że Coupe konkretnie chodzi o serię 3 jest około 10-15tys droższe niż sedan? Pytam, bo zastanawiam się jaki będzie przedział cenowy F32...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Myślę że raczej 15-20 tyś. Brytyjczycy z Auto Express spodziewają się ceny wyższej o 4k gbp.

Edit: Sorry, różnica ma być rzędu 3 tys. GBP, czyli jakieś 15k pln.

pozdrawiam

Paweł