Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

P*****leni złodzieje! Z samochodu ukradziono mi dzisiaj oba wkłady lusterek. Powiedzcie mi proszę, czy muszę dokupić tylko same wkłady lusterek (szkła z tym plastikiem z tyłu), czy czegoś jeszcze brakuje. Wygląda to teraz jak niżej.

Lewe:

http://img52.imageshack.us/img52/387/81416152.th.jpg

Prawe:

http://img265.imageshack.us/img265/5854/94085955.th.jpg

Corolla e11 FL --> BMW e46 FL (M47/TU) --> R18A2
Opublikowano
Są ci potrzebne same wkłady z tym plastikiem z tyłu.Podłączasz te kabelki od podgrzewania i wciskasz wkład
Opublikowano (edytowane)

Potwierdzam. Mi tez kiedys zwineli... :mad2:

Kupilem sam wklad za grosze na allegroszu i wszystko gralo i huczalo. ;)

Edytowane przez kobe4321
Exx
Opublikowano

pOLSKA i pOLACY :duh: :mad2:

Brakuje Ci samych wkładów, sęk w tym, że zamienniki z allegro są podobno sporo gorsze od oryginałów (niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę), z kolei oryginały drogie :|

Opublikowano
Dzięki panowie. Kupię zamienniki, bo w tym kraju, to nie wiadomo, czy znowu nie ukradną. Problem tylko taki, że w piątek muszę jechać rano na wesele, wiec do czwartku muszę je mieć. Poszukam czegoś na alledrogo w Warszawie i jutro wyrwę się może z pracy, żeby je kupić.
Opublikowano
Mi też rąbneli je w Warszawie - na Ursynowie. Za 50 zł to chyba jedno?
Opublikowano

Wymieniałem u siebie szkła ale z powodu wypalenia.

Nie kupowałem zamienników tylko podjechałem do szklarza który wycina kształt do wszystkich aut.

Szkło lusterka mam grafitowe (jak ktoś mi świeci po gałach to lekko przyciemnia), w obu lusterkach martwe punkty, wieczysta gwarancja na wypalenie.

No i zapłaciłem 40zł od sztuki w wawie :)

Opublikowano
Tylko ja nie mam tych plastikowych uchwytów na szkła, więc jednak muszę kupić całe.
Opublikowano
no niestety żyjemy w polsce tutaj ludziom szkoda kilku złotych na lusterka i wolą iść i drugiemu zap***dolić.. :/ mi ostatnio znaczki zaj*bali szmac*arze pewnie śrubokrętem bo przy zdejmowaniu porysowali lakier i odprysk zrobili!! brak słów co za ludzie... opchnął pewnie za kilkanaście złotych a mi kosztów narobił na pare stówek malowania + nowe ori znaczki gotowe dla nastepnego zlodzieja
Opublikowano

kupiłem nie tak dawno komplet wkładów, oryginalnych, używanych za niewielkie pieniądze.

przeczytaj mój post:

viewtopic.php?f=10&t=5739&start=60

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

• Członkowie klubu
Opublikowano
Autor i jeszcze kolega proszeni są o przeczytanie regulaminu i wykasowanie pewnych słów, albo zamykamy wątek z ostrzeżeniami. Przestało mnie bawić edytowanie postów, bo ktoś nie potrafi pohamować języka.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png