Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Taka akurat wyszukna z aukcji mobile co naparwde daje do myslenia ze takie egzemplarze sie cenia a jak kto tam mysli ze mozna miec e46 coupe z takim silnikiem z małym przebiegiem od pierwszego włąsciciela prawdopodobnie nawet przez muche nie na srane :) ponizej 50 tyś to tylko moze sobie tak wmawiac ogólnie załozyłem ten watek bo osatnio duzo było o tym czy za pare tysików mozna kupic bmw e46 ja stanowczo mówie NIE !!! Prawdziwe e46 tym bardziej Coupe w Stanie naprawde bardzo dobrym zaczynaja osiagac wysokie ceny !!! A oto link http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=153293633&__lp=8&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C10%2C11%2C12%2C13%2C14%2C15%2C56&makeModelVariant1.modelDescription=ci&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&crossBorderSearchEnabled=true&categories=SportsCar&minConstructionYear=2004&maxConstructionYear=2006&lang=pl&pageNumber=2 Edytowane przez Bartek1982Sce
Opublikowano
3 lata temu, tyle że za kombi z przebiegiem 78 000km i bardzo podobnym wyposażeniem dałem 66 000 zł, licząc po kursie aktualnym wyszłoby 72 000 zł plus akcyza 10 000-12 000 zł. Czy warto kupować takie perełki? Mieszkając w DE pewnie tak, sprowadzać do PL już nie. Dlaczego? Nie można takiego samochodu sensownie ubezpieczyć (AC). Ze względu na wiek pojazdu zagrożenie korozją nieuniknione, niestety. Na plus zaliczyć można to, że nic się nie psuje, a z mechanikiem spotykasz się na okoliczność rutynowych przeglądów. Później takiego samochodu nie ma sensu odsprzedawać.
Opublikowano
Za tą kasę to chyba e92 można ładną kupić ,więc nie wiem kto by wolał e46.Wiem ,że zadbane,bezwypadkowe,z wypasem,z małym przebiegiem kosztują sporo ale bez przesady.Stary model w cenie nowego i nowszego rocznikowo?
Opublikowano
Za tą kasę to chyba e92 można ładną kupić ,więc nie wiem kto by wolał e46.Wiem ,że zadbane,bezwypadkowe,z wypasem,z małym przebiegiem kosztują sporo ale bez przesady.Stary model w cenie nowego i nowszego rocznikowo?

Nawet jezli bys kupił w tej cenie e92 to napewno z przbiegami powyzje 100 tys i juz jak to mozna nazwac bardziej zuzyta nawet w srodku gdzie materiały we wnatrz auta uzyte w e46 trzeba to powidziec sa wyzszej jakosci niz w e90-92 niestety takze bmw troche poszło ciac koszta wiec moze sie okazac ze duzo lepszym wyborem moze sie okazac 6 letnie e46 coupe niz np 3 letnie e92 !!!

Opublikowano
3 lata temu, tyle że za kombi z przebiegiem 78 000km i bardzo podobnym wyposażeniem dałem 66 000 zł, licząc po kursie aktualnym wyszłoby 72 000 zł plus akcyza 10 000-12 000 zł. Czy warto kupować takie perełki? Mieszkając w DE pewnie tak, sprowadzać do PL już nie. Dlaczego? Nie można takiego samochodu sensownie ubezpieczyć (AC). Ze względu na wiek pojazdu zagrożenie korozją nieuniknione, niestety. Na plus zaliczyć można to, że nic się nie psuje, a z mechanikiem spotykasz się na okoliczność rutynowych przeglądów. Później takiego samochodu nie ma sensu odsprzedawać.

Dokłądnie ja kupowałem pótora roku temu i za swoją e46 Coupe 318 Ci 118 KM z 2000r z przebiegiem 76000 KM czyli z najsłabszym silnikiem jakie wogóle bylo dostepne zapałciłem ze wszytkim 28.000zł (oczywscie od rodowitego niemca pierwszy włąsciciel) i to musze powidziec ze był po lekkiej kolizji drzwi któe zosatły wymienione na fabryczne nie od innego moedelu uzywki tylko nowe ale taniej kupione fabryczne w kolorze czarnym i tzreba powiedziec ze naparwde przyjemnie sie takim autem jezdzi gdzie nic poza czesciami ekspatacyjnymi jak osatnio po zrobieniu prawie 18 tys musiałęm wymienic wachacze i tuleje któe co sie okazało były jeszcze fabryczne jk wieskzosc rzeczy w moim aucie bo było serwisowane w BMW i co najwaazniesze jeszcze w srodku auta jest zadbanie nie powycierane itp i jesscze na dodatek miałem go sparwdzanego kilkoma systemami podczas jazdy jak podczas posatoju nawet katalizaor ma zuzycie mniejsze niz mozna by oczewkiwac przy tym przebiegu czyli wszzytko było od pocztku w tym aucie szanowane !!! I gdyby nie fakt ze silnik no za mocny nie jest nigdy bym chyba tego auta nie sprzedał bo naparwde widzac u inncyh w jakim stanie maja e46 to jak to niektrózy mówia mój jest o kilka lat młodszy choc jest z poczatku prawie prdoukcji e46 coupe !!!

Opublikowano

Nawet jezli bys kupił w tej cenie e92 to napewno z przbiegami powyzje 100 tys i juz jak to mozna nazwac bardziej zuzyta nawet w srodku gdzie materiały we wnatrz auta uzyte w e46 trzeba to powidziec sa wyzszej jakosci niz w e90-92 niestety takze bmw troche poszło ciac koszta wiec moze sie okazac ze duzo lepszym wyborem moze sie okazac 6 letnie e46 coupe niz np 3 letnie e92 !!!

Zobacz na ogłoszenia jaką można mieć e92 w tej cenie i z jakim przebiegiem.Tu masz przykłady 335i z mniejszym przebiegiem w tej cenie i takich ogłoszeń jest mnóstwo http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=153200412&__lp=6&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C10%2C11%2C12%2C13%2C14%2C15%2C56&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&maxPrice=100001&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=90000&crossBorderSearchEnabled=true&categories=SportsCar&minConstructionYear=2006&maxConstructionYear=2008&lang=pl&pageNumber=2 http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152875963&__lp=6&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C10%2C11%2C12%2C13%2C14%2C15%2C56&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&maxPrice=100001&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=90000&crossBorderSearchEnabled=true&categories=SportsCar&minConstructionYear=2006&maxConstructionYear=2008&lang=pl&pageNumber=3

Opublikowano
Jak mam dać 30 kafli za E46 coupe ,co jest śliczne nie powiem to juz wole dołozyc te 15 kafli i mam E60 :wink:

E60 za 45 tys zł??? chyba sobie żartujesz...

Opublikowano
Jak mam dać 30 kafli za E46 coupe ,co jest śliczne nie powiem to juz wole dołozyc te 15 kafli i mam E60 :wink:

patrząc na twój tok rozumowania dołożysz drugie 30 i masz m3

Opublikowano

E60 za 45 tys zł??? chyba sobie żartujesz...

w UK zaczynają się od 5000 Funtów za E60 :wink:

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
Kiedyś rozmawiałem z poważnym informatykiem o podstępach internetowych i bezpieczeństwie danych, ukrytej promocji, dochodach z reklam po kliknięciu na odpowiednie zdjęcia, spamie, łańcuszkach, wyciąganiu maili, ip i innych tego typu wynalazkach których nazw nie jestem sobie nawet w stanie przypomnieć - i z tego co pamiętam, aukcje przedmiotów z kosmicznymi cenami również zaliczał do takiej kategorii - nie pamiętam w szczegółach argumentów lecz coś w temacie jest. To taka uwaga na marginesie aukcji z dziwnie wysokimi cenami.