Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Potrzebuję pomocy auto nie chce zapalić nie wiem gdzie szukać przyczyny...w samochodzie było 15 litrów on i nie chciał załapać pojechałem na stację po paliwo myslałem że to pompka przelewowa w baku zalałem i nic zero poprawy dalej nie chce teraz jest 30 litrów ...tylko co ileś kręceń rozrusznika delikatnie silnik próbuje załapać pojawia się dym z tłumika i dalej nic z góry dziękuję za jakieś wskazówki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Przede wszystkim o jakie auto chodzi bo widzę że kolega w tytule tematu pyta o 520d a w profilu ma wpisane 530d
"Możesz mieć każde auto, M5 i tak jest szybsze..." - Jeremy Clarkson
Opublikowano
Przede wszystkim o jakie auto chodzi bo widzę że kolega w tytule tematu pyta o 520d a w profilu ma wpisane 530d
"Możesz mieć każde auto, M5 i tak jest szybsze..." - Jeremy Clarkson
Opublikowano
radzę podjechać na kompa. INPA prawdę ci powie.... ;) Nie ma co zgadywać bo powodów może być wiele.

...Przyspieszenie to najlepszy sposób na spędzenie czasu między zakrętami 😜

-> E46-> E39-> G20

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam kolegę

miałem ten sam problem,jak również podobną ilość paliwa jak kolega :wink: . Rozrusznik kręcił a bunia nie chciała odpalić. Znajomy mechanik podpowiedział mi abym spróbował odpalić metodą ,,na plaka", pomogło to mojej buni :), ale po tym jak tylko ją odpaliłem odstawiłem do mechanika (nie miałem jej 2 dni) i po sprawdzeniu jej okazało się że miałem uszkodzony sterownik pompy paliwa. Do dnia dzisiejszego wszystko jest w jak najlepszym porządku :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Koledzy ten temat jest z 6 listopada i kolega na pewno już sobie poradził.

Szkoda tylko że nie napisał jak się to skończyło :? .

ec2Wze6.jpg