Skocz do zawartości

Naklejki z logo klubu+nick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jest propozycja naklejek na szybę logo klubu+nick :lol: Kto jest za niech się wpisze.Zarząd Klubu chce zobaczyć czy będzie zainteresowanie takowym gadżetam :wink:

Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36

• Odpowiedzi 75
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Musiałbym zobaczyć projekt, ale generalnie jestem za.
Exx
Opublikowano
Jestem za, tylko projekt najpierw proszę :)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
A ile taka przyjemność kosztuje :?:
Opublikowano
też poproszę
BMW E46 320i
Opublikowano
Ja rowniez...moja propozycja jest taka, jak ktos ma jakis ciekawy projekt lub jest dobry w te klocki niech da znac..

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
Tez sie na to pisze :D a moze jakies ramki do rejestracji ??:D
Opublikowano
Jestem zainteresowany taką naklejka:)Pozdrawiam wszystkich
Opublikowano

Myśle, ze jesli zgłosi sie ktoś z "dyrekcji" do mnie na pw lub maila to mogę sie zając projektami.

Pracuje w branzy IT, więc znam sie na takich rzeczach jak projektowanie graficzne. Nie chce robić projektów bez zgody, czy prośby administracji, ponieważ stracę czas, którego nie posiadam za wiele, a projekt pójdzie do śmieci.

Jak cos, to czekam na wiadomosc.

Przy okaz, mogę zaoferować promocyjna cenę na druk tego projektu. Mam, ze tak powiem dostęp... ;)

Edytowane przez kobe4321

Exx
Opublikowano
ja nie chcę.
M.i.k.l.i.k.
Opublikowano
... albo tak.
M.i.k.l.i.k.
Opublikowano
jestem za też taką chce :cool2:
file:///C:/Users/admin/Desktop/BMW.jpg
Opublikowano
Trzeba było stworzyć sondy, bo zaraz będziemy mili sto stron z postami typu "ja chce".
Exx
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
teraz to każdy chce ,a jak przyjdzie co do czego to płowa sie pewnie wypnie :lol: :lol: :lol:
Opublikowano
Myśle, ze nie bedzie to na tyle duży wydatek, aby użytkownicy zmienili decyzje. A zawsze fajnie mieć pewność, ze jest sie "rozpoznawalnym" na drodze przez kolegów i koleżanki z forum. ;)
Exx
Opublikowano
  • Autor
Zapisania się i wpłacenia 200zł,aby należeć do klubu nie wszystkich na to stać.Chodzi o to by naklejki były dostępne dla wszystkich forumowiczów.Szerzej o temacie naklejek można poczytać tutaj- viewtopic.php?f=27&t=138876&p=1210373#p1210373
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Też się na to piszę

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

Czyli rozumiem, ze tak jak pisalem napis BKP jest dla klubowiczow....ok jest w tym sens, ale moze damy rade wypracowac jakis kompromis, bo te ciagle przepychanki do niczego nie prowadza...laczy nas wspolna pasja i nie dajmy sie ponosic emocjom....

Drodzy Klubowicze BMW

Widzicie, ze lud chce sie rozpoznawac na drodze wiec sprobujmy wspolnymi silami sie dogadac...

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
  • Autor
Czyli rozumiem, ze tak jak pisalem napis BKP jest dla klubowiczow....ok jest w tym sens, ale moze damy rade wypracowac jakis kompromis, bo te ciagle przepychanki do niczego nie prowadza...laczy nas wspolna pasja i nie dajmy sie ponosic emocjom....

Drodzy Klubowicze BMW

Widzicie, ze lud chce sie rozpoznawac na drodze wiec sprobujmy wspolnymi silami sie dogadac...

Dokładnie pozdrawiam :cool2:

Opublikowano
I ja się przyłączam to prośby. Pozdrawiam :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.