Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to silnik taki sam co w 5er, czyli 2.0 na pojedynczej Trubinie i bezp. wtrysku :)

Spalanie pewnie będzie takie samo albo min. wyższe jak w 320i 170, zależy też od stylu jazdy i zastosowanych systemów odzysku energii itd. :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pewnie jest sporo techniki obniżającej spalanie, ale jako sam silnik wyższa moc + turbo więc wiadomo jak to sie odbija. Ciekawe jak będzie palić wersja hybrydowa oparta na 335i :wink:
Opublikowano
podejrzewam że będzie mieć maksymalnie obniżone obroty biegu jałowego gdzieś do 600r/min i do tego ten oszczędny 8-biegowy automat
Opublikowano

@WojtekA4 - coś chyba nie teges z linkiem...

dwa filmiki, gdzie gość mówi sporo o wnętrzu. jak dla mnie wersja z m-pakietem jest super. szkoda, że wchodzi tak późno :(

Opublikowano

Dobre :)

Ta 328 to chyba wyposażona była we wszystko co można do tego auta włożyć !

M-pakiet nie pokazany znów tak pożądanie, w sumie nie zrobiła na mnie większego wrażenia. Tylni zderzak z tymi wypustkami po bokach chyba zbyt trochę agresywny.

Opublikowano

Z tego co widzę wygląda na dobrze zaprojektowaną i wykonaną, Ci co już zamówili chyba nie powinny się rozczarować, na żywo będzie piękna :D :D

M pakiet jest wręcz cudny, szczególnie z tyłu :) :)

Opublikowano
Mnie się podobają, ale zamówiłem w kolorze auta - czerwone i przyciemniane szyby. Mocno sie naad tym zastanawialem, ale doszedlem do wniosku, ze czerwone beda ok.
Opublikowano

Właśnie wysłałem formularz ze strony bmw.pl odnośnie jazdy testowej ;) zobaczymy co z tego będzie. Widziałem także reklamę nowej 3-er w TV :cool2:

Pzdr.

Opublikowano

Witam,

Właśnie planuje zamówić BMW F30 320i, może wersje nie jakas super wypasiona :| , modern line, skora dakota ostrygowa, metalik szafirowoczarny plus pakiet polski. wychodzi 160 tys.

I takie mam pytanko, w Mikołowie w BMW zaproponowali mi 3%, w Bawari 2% rabatu... Szczerze to będzie moj pierwszy samochód z górnej półki, jezdzilem zawsze VW, no ale czas na zmiany :) . Czy któraś z osób zamawiających nową 3kę dostała większy rabat niż te które zostały mi zaproponowane, jak tak to w jakim salonie? Samochód będzie brany w leasingu na firme.

Z góry dziękuje za odp.

Pozdrawiam

Opublikowano
Szczerze mówiąc to myślałem, że dostane większy rabat (5-6%)... No ale chyba czym droższa marka tym niższe rabaty, a Pan jeśli można spytać jaki rabat otrzymał (widze ze juz zamówione :D )?