Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.mam pytanko.jak uruchomic nawiew na tylnia szybe?probowalem chyba wszystkich kombinacji i nic mi tam nie dmucha,a przyda sie bo zima sie zbliza!ogrzewanie tylniej szyby w porownaniu do mojej bylem e-36 to jak rower do sciagacza by porownac,gdzie scigaczem jest e36..wiec,albo cos popaprane mam,albo niewiem.wszedzie dmucha,tylko nie na tylnia szybe!jakies rady?widocznosc musi byc..
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nawiew na tylną szybę? Macie coś takiego w piątkach?
Opublikowano
Nawiew na tylną szybę? Macie coś takiego w piątkach?

heh.znowu cos nawymyslalem?wyglada mi to na nawiew,a czy to jest nawiew to tego juz niewiem..heh..zaraz ktos ogarniety odpowie i sie dowiemy..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie chodzi o wyloty powietrza, spełniające dokładnie odwrotną funkcję, niz wloty.
Opublikowano
Witam.Te nawiewy o których piszesz to wyloty powietrza od subwoofera.

nie oszukuj.. :nienie: hhee

Opublikowano
Witam.Te nawiewy o których piszesz to wyloty powietrza od subwoofera.

nie oszukuj.. :nienie: hhee

Kolego mam fabryczny subwoofer i tam tędy wydobywa się z niego powietrze gdy gra bas.

Opublikowano
w każdej wersji są te kratki nawet bez subwoofera

"ucieka" nimi powietrze do bagażnika i następnie przez kratki pod zderzakiem na zewnątrz np. jak zamykamy drzwi oraz gdy nawiew mamy włączony to gdzieś te powietrze musi wylecieć

Wiem coś o tym w tigrze jak otwierasz bagażnik to szyby automatycznie same schodzą trochę w dół aby podciśnienie nie rozbiło szyby

koledze w tigrze popsuły się elektryczne szyby i pękła mu szyba przy zamykaniu bagażnika

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale wkurzające są bo z nich zawsze sypie się brud i jakieś paprochy,a nawet owady(martwe :mrgreen: ).

Po co one ???

Po prostu są i nie są to żadne nawiewy.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Wiem coś o tym w tigrze jak otwierasz bagażnik to szyby automatycznie same schodzą trochę w dół aby podciśnienie nie rozbiło szyby

koledze w tigrze popsuły się elektryczne szyby i pękła mu szyba przy zamykaniu bagażnika

Ładna jazda.. :shock:

Opublikowano
W tigrze mojego sąsiada to jest tak że jak zamyka maskę to automatycznie wyskakują przednie lampy żeby ciśnienie nie zwaliło silnika na glebę. :shock:
Opublikowano

Zaciekawiła mnie ta wypowiedź o opadanej szybie w tigrze, więc postanowiłem to sprawdzić.

Ku mojemu zaskoczeniu, rzeczywiście przy zamykaniu klapy bagażnika szyba drzwi kierowcy delikatnie opada w celu rozszczelnienia.

Pozdrawiam