Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam na rynku jest mnóstwo CB a przyznam sie szczerze nie znam sie na tym i niema pojecia jakie kupic moze mi ktos poradzic jaki model wybrac konkretnie moze jakis link np z allegro bede wdzieczny
Opublikowano
ja mam zestawik radio Uniden 520xl i antene sirio as 100 na magnesie 12cm, te co maja 9cm moga spadac:) i ogolnie sobie chwale. Caly zestaw powiedzmy bedzie kosztowal 350 - 400 zl.
Opublikowano
Ja mam zestaw President Johnny 3 ASC i antena President missouri. W grudniu zapłaciłem 650 zł na allegro za nowy zestaw, teraz nie patrzyłem na ceny. Spisuje sie dobrze. Może mały magnes ma antena ale przy 210km/h trzymała się w miejscu i nie spadła tak że magnes wystarczający.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ogólnie ma presidenta i antene hastler IC 1000 czyli najtańsza. Czasem na trasie ie słysze to co mówia inii pewenie wina anteny. teraz jak bym kupował zaryzykowałbym pierwsze lepsze radyjko a natene z najwyższej półki

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
ja mam zestawik radio Uniden 520xl i antene sirio as 100 na magnesie 12cm, te co maja 9cm moga spadac:) i ogolnie sobie chwale. Caly zestaw powiedzmy bedzie kosztowal 350 - 400 zl.

posiadam dokładnie taki sam zestaw od trzech lat jak dla mnie wystarczająco ! w trasie ok po mieście także ok rozsądny zestaw w rozsądnej cenie!!

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

Opublikowano

Yosan JC 2204 i do tego antena sirio mag 100 na podstawie bodajże 16 lub 18 cm. Wiatr jej nie ruszy :)

Za alledrogo za zestaw używany na gwarancji (pozostało jeszcze pół roku gwarancji) zapłaciłem ok. 280 zł.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Radio nie musi być z najwyższej półki,choć president jest najlepszy ale antena i dobre dostrojenie to podstawa,proponuję jakieś radio do 250 zł i na 100% antenę presidenta byle nie jakiegoś bata bo one tylko na busy i tiry.BMW to nie choinka musi być w miarę mała antena i tyle,kup sobie do tego miernik do zestrojenia anteny (30-40 zł)na pewno się opłaci bo kiedy ci coś nie pasuje to podłanczasz miernik stroisz i dalej się cieszysz z dobrego odbioru.Długa antena jest dobra na długie odległości zaś w mieście łapie wszystko co możliwe a nie o to chodzi.Ja mam presidenta misouri 45cm i mi wystarcza,a w lato ganiam jakieś 40 tyś.po całym wybrzeżu i zawsze wiem gdzie stoi fotograf choć powiem że jeżeli wybierasz się na urlop nad może to trzeba być czujnym bo oni sami (straż miejska,gminna itp.) często mnie zaskakują swoimi możliwościami kamuflażu.
Opublikowano
Radio nie musi być z najwyższej półki,choć president jest najlepszy ale antena i dobre dostrojenie to podstawa,proponuję jakieś radio do 250 zł i na 100% antenę presidenta byle nie jakiegoś bata bo one tylko na busy i tiry.BMW to nie choinka musi być w miarę mała antena i tyle,kup sobie do tego miernik do zestrojenia anteny (30-40 zł)na pewno się opłaci bo kiedy ci coś nie pasuje to podłanczasz miernik stroisz i dalej się cieszysz z dobrego odbioru.Długa antena jest dobra na długie odległości zaś w mieście łapie wszystko co możliwe a nie o to chodzi.Ja mam presidenta misouri 45cm i mi wystarcza,a w lato ganiam jakieś 40 tyś.po całym wybrzeżu i zawsze wiem gdzie stoi fotograf choć powiem że jeżeli wybierasz się na urlop nad może to trzeba być czujnym bo oni sami (straż miejska,gminna itp.) często mnie zaskakują swoimi możliwościami kamuflażu.

masz presidenta misouri 45 cm?? dziwne:D ja mam taką sama i ma 72 cm i o ile mi wiadomo to tyle one mają...

ogólnie polecam ten zestaw który posiadam presidenta.