Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam panowie :) MAm takie pytanko...Mam okazje kupic tanio zderzaki w m-pakiecie z e46 ale po lifcie...I teraz pytanie czy wejda bez problemu do mojej buni przedliftem???:) Co sadzicie o tym zabiegu??
Opublikowano
qrde...tez tak myslalem...;/ mam do rozgrzebania cala bunie po lifcie w m-pakiecie i tak mysle co moge wyciagnac...:) Jak sadzicie, pomozcie ??:D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak cały do rozebrania to bierzemy :norty: : zderzaki: progi, nakładki progowe, podstopnicę, gałkę, kierownicę, podsufitkę, tapicerkę, listwy wewnętrzne. Możnaby się jeszcze pokusić o cały (przód, lampy, maska, błotniki) + lampy tył. Jeżeli w grę wchodzą zderzaki to pamiętaj o progach aby w oczy nie raziło :cool2:. Felgi min 17 cali, też najlepiej m-pakietowe. Seryjne zawieszenie też nie będzie za dobrze wyglądało z m- pakietem (za wysokie). Czy warto to już sam musisz sobie odpowiedzieć;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dokładnie tak jak kolega pisze jesli chcesz to przerzucaj wszystko wtedy nie bedzie choćby podejrzenia ze po dzwonie. Sam bym sobie wymieniał kiere na poliftowa z okrągła poducha ale wiadomo co bedzie przy sprzedaży. Jesli wymienisz sam zderzak bedziesz musiał tez wymieniać wloty powietrza na hamulce bo w M sa inne

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
czyli chyba zostane przy swoich zwyklych zderzakach...Jak dojedzie bunia z zagranicy to dam znac...:) moze ktos kto ma poliftowa kupi...:) a z rzeczy mechanicznych co mozna by było przerzucic ???:D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
z mechaniki to chyba jedynie zawieszenie jest inne (sprężyny, amortyzatory, wachacze i pewnie jeszcze inne gumki) czy warto przekładać?? :wink:
Opublikowano

ja bym się nie zastanawiał tylko zakładał zderzak mpakietowy .....

ostatnio tak się przyglądałem tym zwykłym i doszedłem do wniosku że zasłania sporą część IC .....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

A ja mam zderzak mpakietowy i po ostatniej "Stłuczce" zastanawiałem się nad zmianą na normalny, ze względu na to, że zimą cały czas się nim o coś zahacza.

No ale okazało się, że wcale nie jest to taka prosta operacja i skończyło się na tym, że został on polakierowany i wygląda jak nowy.

Tył mpakietowy jest bardzo fajny, ale przód jest ciężki w utrzymaniu, trzeba bardzo uważać.

Opublikowano
A ja mam zderzak mpakietowy i po ostatniej "Stłuczce" zastanawiałem się nad zmianą na normalny, ze względu na to, że zimą cały czas się nim o coś zahacza.

No ale okazało się, że wcale nie jest to taka prosta operacja i skończyło się na tym, że został on polakierowany i wygląda jak nowy.

Tył mpakietowy jest bardzo fajny, ale przód jest ciężki w utrzymaniu, trzeba bardzo uważać.

jaki masz kolor? chętnie się wymienię całym kompletem na przód, tzn. zderzakiem, ślizgami i wlotami na tarcze :norty:

Opublikowano
Srebrny, ale teraz po tym jak już go pomalowałem i zostały wszystkie zaczepy poskładane, to szkoda mi czasu i pieniędzy na zmianę.
Opublikowano
dokładnie tak jak kolega pisze jesli chcesz to przerzucaj wszystko wtedy nie bedzie choćby podejrzenia ze po dzwonie. Sam bym sobie wymieniał kiere na poliftowa z okrągła poducha ale wiadomo co bedzie przy sprzedaży. Jesli wymienisz sam zderzak bedziesz musiał tez wymieniać wloty powietrza na hamulce bo w M sa inne

Zawsze mozesz kupic postawić obok i zrobić zdjecie, ja myślałem czy wymieniać lampy na poliftowe i też myślałem że bedzie problem bo będą myśleć że tył był bity i mam to gdzieś nie będę sie podporządkowywał ludzkim histeriom. Rób co ci pasuje to TWOJE auto.

Opublikowano

Dokładnie - jak masz okazje w dobrej cenie kupić to zakładaj zderzaki najlepiej plus progi.

Ja w poprzedniej buni założyłem tylko na przód zderzak M-pakiet II - bo o wiele lepiej wygląda mordka buni w M-pakiecie.

W obecnej juz nie bede zakładał bo nie mam wolnej kasy po drugie ten z 330i już jest ładniejszy niż zwykły :cool2:

Opublikowano

PAnowie znalazlem na allegro bunie w ze zderzakiem polifcie m-pakiet...Bardzo mi sie podoba....Nie mowcie tylko ze jak ulep...sami ocencie

http://img811.imageshack.us/img811/5142/c194839682.jpg

By wania122 at 2011-06-25