Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.próbował ktoś odłączyć abs w e-30?.wypinałem bezpieczniki ale jest dalej.pomóżcie bo niemogę ''podziczyć'' :D pozdro
klepało ale przestało!!!
Opublikowano
doprować do spadku obrotów wtedy zapali się kontrolka abs-u i będzie wyłączony :cool2: sprawdzone i działa :cool2:
to właśnie te chwile,kiedy wszystko jest dokładnie takie,jak pragniesz,a jedyne co czujesz to czysta przyjemność.To właśnie daje Ci BMW.
Opublikowano

no, przeca napisał... "podziczyć" :norty:

Jak umie jeździć, to fajna zabawa bez ABSu. A skoro chciałby to załatwić łatwo i szybko, to być może nie chce go odłączać do jazdy na codzień, a tylko na "dziczenie"

laz... mam tylko nadzieję, że nie po publicznych :naughty: to nie miejsce

a na placu, albo torze.... dobrej zabawy :cool2:

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano
no, przeca napisał... "podziczyć" :norty:

Jak umie jeździć, to fajna zabawa bez ABSu. A skoro chciałby to załatwić łatwo i szybko, to być może nie chce go odłączać do jazdy na codzień, a tylko na "dziczenie"

laz... mam tylko nadzieję, że nie po publicznych :naughty: to nie miejsce

a na placu, albo torze.... dobrej zabawy :cool2:

po publicznych nie ''dzicze'' nie będę narażał siebie i innych, no chyba że na wiejskich,pustych i widocznych drogach.kiedyś jak był ruch mniejszy to się zamykało w parę osób kawałek drogi karłów-pasterka[góry stołowe] i jeżdziło,niestety niemiałem wtedy prawo jazdy i siedzialem obok albo zabezpieczałem :cry2: no a teraz nieraz gdzieś pojeżdżę ale abs[czasami] przeszkadza.pozdro :norty:

klepało ale przestało!!!
Opublikowano
A po kiego grzyba ABS chcesz odłączać jak śniegiem zaczyna już walić?

no wlasnie dlatego. tez wole miec wylaczony.juz nie raz mnie zawiodl i przeskoczyl. jak mam przydzwonic to i tak przydzwonie ale lepiej wychodze z opresji jak go nie ma.