Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam jeszcze takie pytanko?jak przekrecam stacyjke to towarzyszy temu taki smieszny gong(takie pojedyncze diiing) i nie wiem co to oznacza bo wczesniej tego nie bylo..pozatym mam wrazenie ze raz to jest a raz tego nie ma..z gory dzieki i pozdro :) ps:sorki za takie trywialne pytanko :)
Opublikowano
mam jeszcze takie pytanko?jak przekrecam stacyjke to towarzyszy temu taki smieszny gong(takie pojedyncze diiing) i nie wiem co to oznacza bo wczesniej tego nie bylo..pozatym mam wrazenie ze raz to jest a raz tego nie ma..z gory dzieki i pozdro :) ps:sorki za takie trywialne pytanko :)
Moze dlatego ze temp na zewnatrz jest niska?Nie wiem od ilu stopni...chyba jak spadnie do 3 powyzej zera.Jesli sie myle to koledzy mnie poprawią.

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano
witam!.w mojej jest to sygnał że temperatura powietrza spadła poniżej 3 stopni i ostrzega o tym kierowce.niewiem jak to jest w e-36 ale pewnie to jest to .musisz sprawdzić.pozdro :norty:
klepało ale przestało!!!
Opublikowano (edytowane)

Moze dlatego ze temp na zewnatrz jest niska?Nie wiem od ilu stopni...chyba jak spadnie do +3 st .Jesli sie myle to koledzy mnie poprawią.
tak..już jestem pewien ze to o to chodzi. Edytowane przez De BMW

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano

Temperatura [u mnie mruga przez chwilę wtedy +3st na BC].

Albo coś jest nie tak - diagnostyka - np. przepalpna lampka, albo brak płynu w spryskiwaczu [ale u mnie tedy pojawia sie ikonka na wyświetlaczu].

:: Moje auto ::

:: Nieważne czym jedziesz, ważne dokąd ::

Opublikowano

Witam :)

Nie orientuje się może ktoś, w którym miejscu w e32 znajduje się ten głośniczek od gongu, bo u mnie nic nie słychać :( i chciałem to sprawdzić? A i które kable z komputera powinny iść do niego?

Z góry dziękuje

Opublikowano
hmmm nie wiem dokladnie jak w e32 ale w e36 ten glosniczek jest pod kierownica zdejmuje sie obudowe i on tam sie znajduje nie wyglada jak glosnik raczej jak medalowy klocek a w e32 nie wiem czy to nie jest wbudowane czasami w obc ale nie wiem wiec niech sie inni wypowiedza u mnie tez nie bylo tego sygnalu poniewaz kosta sie wypiela z tego czegos pozdrawiam

życie zaczyna sie od 200km/h

http://royy.net/~serfer123/bmw/7.JPG