Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzieś widziałem specjalne szpatułki plastykowe do ściągania znaczków ... tylko nie wiem gdzie je można kupić :(

a najprościej cieniutkim śrubokrętem owiniętym w szmatkę podważyć z jednego boku i drugiego i wyskoczy ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
Ja żyłkę przewlokłem pod znaczkiem a następnie mocno wyrwałem do góry i wyszedł;) śrubokrętem porysujesz lakier pod znaczkiem
Opublikowano
Kolego nie kupuj tych badziewiastych emblematów z Allegro. Kupiłem już dwa i następny będzie ori. Pierwszy odleciał z maski przy prędkości 150km\h a drugi zdziadział po kilku miesiącach.
Opublikowano
Myłem w ostatnia sobotę auto i dokładnie stało się to samo co u kolegi adrian242,teraz usiłuje kopić coś porządnego za rozsądna cenę ale nie jest łatwo,poza tym mój stary emblemat był już wymieniany bo zdjąłem go bez problemu a od wewnątrz był podklejany.Mam jeszcze jedno pytanie,jaki powinien mieć kształt,plaski czy wypukły(e39, 528 touring)
Opublikowano
Naprawiałem ostatnio żonie Alfę po słuczce i okazalo sie że emblemat...jest przykręcany. Przy 150 nie odpadnie, a i zlodziej więcej jak dwa razy nie będzie probowal ukraśc.
Opublikowano
no to raczej jedyna rzecz,ktora sie Alfie udala,szkoda ze kolega nie odpowiedzial na zadane wyzej pytania... :wink:

wchodzisz na realoem.com wyszukujesz swój emblemat, kopiujesz nr i sprawdzasz w specjalnej rubryce do jakiego auta był montowany. w ten sposób namierzysz oryginał.

...zrobiłem to za ciebie, plaski pasuje do prawie wszystkich BMW

http://www.realoem.com/bmw/partxref.do?part=51148132375

Opublikowano
wczoraj kupowałem taki emblemat w ASO Wrocław 113 zł , wcześniej oglądałem na giełdzie za 25 zł ale straszna lipa nie wyprofilowany , dziadowskie wykonanie ... osobiście nigdy bym takiego badziewia nie założył ..pozdrawiam
Opublikowano

Kupiłem w ASO za 120 zł , sama wymiana banalna , emblemat siedzi na 2 bolcach wciskanych , podważasz i wychodzi

z podróbami wolałem nie ryzykować , 120 zł jakoś przeżyje

Opublikowano

wlasnie ostatnio tez wymieniałem znaczek z przodu , musisz podwazyć go lekko z 1 strony , oczywiscie przez szmatkę zeby nie porysować lakieru , i 2ga osoba obok 2gim srobokretem i delikatnie obaj do gory , wtedy zanczek elegancko w 30 sekund schodzi bez zadnego problemu , mierzysz wtedy wsyzsztko aby kupic dobry , albo na znaczku z tylu masz numer seryjny np : 23323822 , i po nim zamawiasz nowy , i masz pewnosc ze rozstaw bedzie dobry i bedzie wszystko elegancko pasowało ;-)

co do samych znaczków to nie powiem ci , ja zamowilem z allegro za 25 zł + 5 zł przesyłka , i wszystko jest spoko ;-)