Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mogę sprzedać tanio ale odbiór na własną rękę spod Aachen. Silnik działa i można jechać ale głowica poszła. Nie opłaca mi się tu naprawiać bo sam silnik to minimum 400€ i robocizna drugie 400€ a auto za 1000€. Tym bardziej że teraz potrzebuję diesla z większym kufrem więc szukam zadbanej e39 bo już też coś nowszego wolę.

Kawał drogi :mrgreen: a pewny jesteś ze głowica może tylko uszczelka...

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mechanik rozbierał silnik bo ja nie mam zaplecza i wiedzy żeby to robić i to on wydał wyrok. Silnik pali od jednego kopa jak zawsze ale muszę mu wierzyć.
Opublikowano

Nie mam pojęcia jak to wycenić a nie chciałbym walnąć kwoty z byka.. Poza drobnymi mankamentami które dla majsterkowicza nie powinny sprawić kłopotu.. może 400-500€. Ale muszę jeszcze popytać. Jeśli wartość byłaby niższa i ktoś z forum by reflektował to wolę sprzedać forumowiczowi.

CHWILOWO WSTRZYMUJĘ SIĘ OD ZBYTU. JEST SZANSA NA TAŃSZĄ NAPRAWĘ :cool2: . A LUBIĘ TEGO DZIADA :mrgreen:

Opublikowano
Ja kupiłem BMW 525i za 2000 zł dołozyłem tylko ostatnio 650 za mechanika bo wymieniałem uszczelki w silniku i 800 za amorki bo mi sie nie podobało ze mu dupcia siedzi. A autko mam juz ze 3 lata i dopiero w tym roku do niej dołozyłem.
Opublikowano
A LUBIĘ TEGO DZIADA :mrgreen:
i to sie podoba :cool2: :cool2: :cool2:

ja powiem że e39 jest super (lepszy komfort ,stylistycznie niby też ładniejsza )ale jak przesiadam sie z e39 ponownie do mojej e34 to może to dziwne ale czuje sie o niebo lepiej :cool2:

a wracając do tematu "realnej ceny" to byłem ogladać ostatnio tą 520 http://otomoto.pl/bmw-520-C19012792.html ...powiem że generalnie auto w stanie mechanicznym jest w bardzo dobrym stanie ,progi ma zdrowe ,układ kierowniczy bez luzów,silnik zdrowy ,instalacja nówka, do ogarniecia jest maska(jak by trafił pod kolor jakieś 80-100zl orginał) i fotel kierowcy, ę gościu chce za nią tyle co za opony i instalacje ,auto kupujący dostaje w prezencie :D może troche i drewniak pod względem wyposażenia ale auto jeszcze długo pojezdzi a wątpie by ją ktoś kupił bo wątpie by ktoś do niej podszedł racjonalnie....

,

eSKa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja swoją "Niemkę" kupiłem za 6000, jak na razie wymieniłem wahacz filtr kabinowy ,nabiłem1450g czynnika chłodzącego i wszystko za 650zł więc nie ma tragedii

Czeka mnie wymiana sprężyn gazowych w bagażniku i trochę zabawy z podświetleniem deski rozdzielczej no i nivo :? ALE i tak ja kocham :D