Skocz do zawartości

bmw 750iL brewki do reflektorów i blenda na szybę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu firmy, która zajmuje sie sprzedażą wyżej wymienionych akcesoriów!!!!!
Opublikowano
  • Członkowie klubu

:duh:

Proszę, nie rób tego... Zastanów się jeszcze...

750i to nie jest samochód który wygląda dobrze kiedy go obwiesimy plastikiem... Zachowaj piękną i klasyczną linię limuzyny... :modlitwa:

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano

Nawet, jakbym wiedział (a nie wiem) to bym Ci nie powiedział....

Proszę przemyśl to... :modlitwa:

Black - Mighty - Wonderful
Opublikowano
Przecież to nie jest jakiś japończyk, żeby od razu go plasitczyć... :duh:
Opublikowano
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu firmy, która zajmuje sie sprzedażą wyżej wymienionych akcesoriów!!!!!

ale Cię pozostali wypunktowali... :mrgreen:

(ja jestem bardziej tolerancyjny - jak chcesz sobie zrobić z E-32 np: kanapę w domu to Twoja sprawa :lol: )

Od siebie dodam, ze reflektory masz takie same jak w E-34 więc może coś się na rynku trafi.

Co do tego "czegoś" na szybę - to osobiście nawet nie wiem co to jest :oops: - może mnie ktoś z "radioodbiorników" uświadomi ??

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

Opublikowano

ale Cię pozostali wypunktowali... :mrgreen:

(ja jestem bardziej tolerancyjny - jak chcesz sobie zrobić z E-32 np: kanapę w domu to Twoja sprawa :lol: )

........

Taka kanapa to całkiem fajna sprawa :mrgreen: :roll2:

Opublikowano
litości nie rób wiochy z beemki, takie "cudo" na szybę to niezłe badziewie :modlitwa: :naughty:
czasami się mylę
Opublikowano
Ja proponuje ci jeszcze basowy tłumik, nakładki wokół samochodu oczywiście neony pod samochodem, świecące wentyle, spryskiwacze i klamki, wymaluj sobie jeszcze korektorem opony obowiązkowo kostka z pluszu pod lusterkiem możesz tez wstawić jakieś żółte wstawki we wnętrzu no i będziesz miała najlepszą brykę na całej wsi.......... aaaaaaaa i bym zapomniał o najważniejszym dwa paski przechodzące przez całe auto. :P
http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
Opublikowano
  • Moderatorzy

No dobra, to żeśmy poużywali... :wink:

Dorota nasze zdanie już zna, a swoim samochodem i tak zrobi co uważa. Części o jakie pytasz możesz znaleźć w sklepach tuningowych i na allegro.

Temat zamykam póki się nie rozrósł do strasznych rozmiarów i nie wywołał kolejnej awantury. :wink:

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
  • Moderatorzy

Przed chwilą Dorota napisała

Dzięki za wszystkie informacje!

Plastików nie BĘDZIE!!!

Pozdrawiam klubowiczów! :D

:cool2: :D

Pozdrawiam

Admin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.